سکوت و انفعال سازمان نظام پزشکی در بحران کرونا تا کی قرار است ادامه یابد؟
به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، علی عباسی دبیر سابق شورای صنفی پزشکی شهید بهشتی طی نامهای خطاب به ریاست سازمان نظام پزشکی ایران خواستار نظارت و حفظ جان کادر درمانی دستیاران و پزشکان شد و نسبت به سکوت و انفعال این سازمان انتقاد کرد.
متن این نامه به شرح زیر است:
از حقوق حاکم بر مردم این است که در پنهان و آشکار مرا نصیبت و خیرخواهی کنند. (خطبه ۳۴ نهج البلاغه)
ریاست سازمان نظام پزشکی ایران؛
جناب آقای دکتر ظفرقندی؛
میدانیم که زمان حساسی بر جامعه پزشکی کشور میگذرد. میدانیم که وسط یک کارزار تمام عیار به سر میبریم. میدانیم که در حال حاضر مجال نقد نیست. میدانیم که مشکلات مجموعه نظام پزشکی و وزارت بهداشت از کجا سرچشمه میگیرد ولی بدانید اگر صفحات بر هم رفته کتاب نقد را بگشاییم وضعیت جور دیگری میگردد.
جناب آقای دکتر ظفرقندی اصلا بگذارید به زبان دیگری بگویم وقت آن نرسیده که از حرف به عمل تغییر موضع بدهید؟ و ای کاش سخنی هم بیان میکردید. اگر کرونا جنگ است و قرار است شکستش بدهیم شما در چه حالی هستید و در کجای این جنگ قرار دارید؟
آخرین باری که شرح وظایف و اهداف سازمان را مطالعه کردید چه زمانی بوده است؟ بند هـ و واو ماده دو اهداف سازمان را مشاهده کنید. قسمت وظایف بند ت و ط ماده ۳ را ببینید. در حالی که ستارگان جامعه پزشکی یکی پس از دیگری نه بهعلت کرونا بلکه بعلت سوء مدیریت مسئولین بهداشتی کشور جان گرانبهای خود را از دست میدهند مجموعه تحت امر شما در حال آموزش ساخت ماده ضدعفونی کننده به پزشکان میباشد! مگر پزشک باید ماده ضدعفونی کننده بسازد؟
درگذشت اساتید متخصص و فوق تخصصین بهنام کشور بهعلت کرونا به پزشکان این پیام را می دهد که وقتی بعلت کمبود امکانات تا این حد به بزرگان کم لطفی میشود پس وای بهحال رزیدنتها، پزشکان جوان و طرحی فراموش شدهای که در نقاط دور افتاده کشور در حال طبابتند.
باید به این موارد ورود کنید. وظیفه دارید بهعنوان ریاست یک سازمان مستقل به مجموعه زیر نظر وزارت بهداشت نظارت کنید، وظیفه دارید بر شرایط کار و دریافت حداقل امکانات برای اعضایی که حق عضویت میدهند نظارت کنید. وظیفه دارید جلوی عادی سازی این بیماری کشنده توسط صدا و سیما را بگیرید. وظیفه دارید حتی بر روند آموزش مسائل پزشکی برای مردم نظارت کنید. از چه زمانی قدرت نظارتی این سازمان بزرگ را در حد آموزش ساخت مواد ضدعفونی کننده تنزل دادید؟ به نظر می بایست بر مجموعه روابط عمومی و کانال نظام پزشکی کشور نظارت بیشتر بنمایید.
میدانید بهعلت عدم استفاده از فضای رسانه ای که در اختیار سازمان است عده ای به اسامی مختلف موارد من درآوردی را به اسم آموزش پزشکی به خورد مردم میدهند؟ در یک نمونه نزدیک به ۳۰ نفر از هم وطنان نه بهعلت کرونا بلکه بهعلت مصرف الکل صنعتی در خوزستان از بین رفتند و بیش از ۱۰۰ نفر هم کور و مسموم شدند با این بینش که خوردن الکل ازکرونا پیشگیری میکند!
شما می بایست دهها کنفرانس خبری، بازدید از بیمارستانها و دیدار با همکاران طرحی را در نقاط کشور را در دستور کار قرار دهید و نظارت بر روند تجهیز وسایل و حفاظت شغلی برای اعضا توسط وزارت بهداشت را بررسی کنید. نمی گوییم دخالت یا موازی کاری بکنید نه! بلکه باید بعنوان یه سازمان مستقل طبق آیین نامه سازمان نقش نظارتی را فعال کنید. شما در برابر تک تک اعضای سازمان مسئولید، جامعه پزشکی قسم یاد کردند که به سلامت مردم کمک کنند، هیچ جا بیان نشده باید جانشان را بعلت سوء مدیریت عده ای از دست بدهند. بدانید و بدانیم سکوت و انفعال سازمان بدترین کاری است که در حال حاضر بوقوع پیوسته است.
لازم به یادآوری است که در بند ج و دال اهداف سازمان به حفظ و حمایت از حقوق بیماران و حقوق صنفی شاغلان حرف پزشکی اشاره دارد.
انتهای پیام/۴۰۸۴/
انتهای پیام/