صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۵ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۸
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی مالک اشتر:

ایران در زمره 10 کشور نخست طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین است

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی مالک اشتر عنوان کرد: ایران زمره 10 کشور نخست در طراحی، ساخت و به‌کارگیری انواع پیشرفته هواپیمای بدون سرنشین است و قدرت کشور در این عرصه آن چنان بالاست که پهپاد پیشرفته آمریکایی را سرنگون می‌کند.
کد خبر : 470904

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از رادیو گفتگو، برنامه خیابان انقلاب ویژه پیروزی انقلاب اسلامی با حضور محمد مهدی نژاد نوری، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی مالک اشتر روانه آنتن رادیو گفت‌وگو شد.


 نژاد نوری در آغاز به پیشینه تاریخی و تمدنی ایران اشاره کرد و گفت : بر اساس نظر تاریخ نویسان خارجی، ایران یکی از کشورهایی است که دستاوردهای بی‌نظیری را به بشریت اعطا کرده است.


وی ادامه داد: تا مدت‌ها از کشورهای مختلف برای علم‌آموزی و دستیابی به توانمندی به ایران می‌آمدند. متأسفانه ایران از زمان قاجار به یک خواب عمیق فرو رفت چراکه مدیران نالایقی که کار را در دست داشتند بیشتر به دنبال تفریحات خود بودند و با تکیه به بیگانگان سبب تعطیلی فعالیت‌های علمی در کشور شدند.


عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی مالک اشتر در خصوص روش کار دانشگاه‌ها در زمان طاغوت گفت: غرب با به کار گرفتن دانشجوهای ما، با هزینه، امکانات و دانشگاه‌های کشور، نیروهایی تربیت می‌کرد که کاملاً بر اساس تفکرات و ایده‌آل‌های  خودشان باشد.


مهدی نژاد نوری با بیان اینکه از دوران قاجار تا انقلاب دوران سقوط شدید جایگاه ایران از نظر علمی بود، عنوان کرد: ما در این دوره تاریخی چیزی برای گفتن در عرصه علم و دانش نداشتیم.


وی در بخش دیگری از برنامه خیابان انقلاب رادیو گفت‌وگو ، عنوان کرد: با توجه به هیجاناتی در ابتدای انقلاب وجود داشت، برخی از اعضای هیئت علمی به دلیل اینکه تحت تأثیر مهندسی فکر غرب قرار داشتند، به خارج از کشور مهاجرت کردند، از این رو دانشگاه‌ها با کمبود نیرو مواجه شدند.


این استاد دانشگاه اضافه کرد: پس از انقلاب اسلامی، همزمان با شروع جنگ، تحریم‌ها نیز آغاز شد و دانشگاه‌های ما برای ساخت بسیاری از نیازهای کشور وارد عرصه پژوهش‌های میدانی و عملکردی شدند .


مهدی نژاد نوری با بیان اینکه ایران زمره10 کشور نخست در طراحی، ساخت و به کارگیری انواع پیشرفته هواپیمای بدون سرنشین است، اظهار کرد : قله فناوری آمریکا ساخت پهپاد است که مدتی پیش توسط سامانه پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران سرنگون شد.


وی در پایان مصاحبه با رادیو گفت‌وگو اظهار کرد : ایجاد امنیت و پابرجا نگه داشتن کشوری که 150 سال زیر بار وابستگی کشورهای مختلف قرار داشت و یک جامعه صرفاً مصرفی با تضادهای بسیار زیاد بود یک فرآیند بسیار پیچیده و مشکل است و دستاورد بسیار بزرگی محسوب می‌شود اما همه این موفقیت‌ها در عرصه علمی تنها با استفاده از 5 تا 10 درصد ظرفیت کشور ایجاد شده است .


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر