صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
جای خالی علم در سینمای ایران/4 | بهرنگ دزفولی زاده در گفتگو با آنا:

نمی‌خواستم با «بی‌صدا حلزون» فیلم چرک بسازم/ این نوع فیلم‌های آموزشی و علمی در سینمای ما گم است

کارگردان فیلم سینمایی «بی‌صدا حلزون» بیان کرد: من سعی کردم با «بی‌صدا حلزون» در وهه اول فیلمی نسازم که صرفا یک موضوع معمولی اجتماعی باشد. در عین اینکه نمی‌خواستم فیلم چرک بسازم.
کد خبر : 469657

بهرنگ دزفولی‌زاده، کارگردان فیلم سینمایی «بی‌صدا حلزون» که این فیلم را در ارتباط با جامعه کم‌شنوا و ناشنوا ساخته و سراغ فرهنگ‌سازی از مشکلات این قشر رفته است در گفتگو با خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا بیان کرد: فیلمم با توجه به قصه، درام و نیز ساختاری که دارد، قطعا مخاطب شنوا و گونه‌های مختلفی را می‌تواند درگیر کند.


20 سال است  که سراغ برخی موضوعات خاص نرفته‌ایم


وی افزود: با دیدن این نوع فیلم‌ها امیدوارم به مخاطب این انگیزه را بدهم که حداقل دغدغه‌مند باشند و از قشر کم شنوا و ناشنوا حمایت کنند.


این فیلمساز که در بخش فیلم‌اولی‌های جشنواره فجر حضور دارد، گفت: نبود این نوع فیلم‌های اموزشی و علمی در سینمای ما گم است آنهم وقتی 20 سال است که راجع به این موضوع فیلمی نساخته‌ایم.


کارگردان «بی‌صدا حلزون» اشاره داشت: من سعی کردم با «بی‌صدا حلزون» در وهه اول فیلمی نسازم که صرفا یک موضوع معمولی اجتماعی باشد و خصوصا چرک نباشد. نمی‌خواستم فیلم چرک بسازم.




ببینید: فیلم/ دزفولی‌زاده: درام «بی‌صدا حلزون» مشکلات جامعه هدف خود را بیان می‌کند




دزفولی‌زاده خاطرنشان کرد: با «بی‌صدا حلزون» خواستم مشکلات قشر خاصی از جامعه ازجمع ناشنوایان را  بیان کنم. مخاطب را ترغیب کنیم که به سمت این موضوع بروند و در قالب یک قصه جذاب درام مخاطب را همراه کنیم تا فرهنگسازی درباره این عزیزان اتفاق افتد.


درشت نمایی کنیم تا جامعه به مسئولیت اجتماعی برسد


وی تأکید کرد: می‌توان با ساخت و دیدن این چنین فیلم‌های اموزشی می‌توان کاری کرد که جامعه به مسئولیت اجتماعی دست پیدا کنند.  می‌توان در سینما با تمرکز روی این موضوعات، درشت نمایی کرد.


دزفولی‌زاده گفت: من سعی کردم مشکلات این قشر محترم جامعه را در سطح همین شهر و خرد نشان دهم. متأسفانه این فرهنگسازی در کشور ما کمتر اتفاق افتاده است.  اما بدانید قطعا ساخت این نوع فیلم‌ها به جامعه ناشنوا و خود سینما نیز کمک می‌کند.


انتهای پیام /4143/


انتهای پیام/

ارسال نظر