صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۳ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۸
رئیس دبیرخانه برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی:

هدف «طرح پایش» تبدیل چالش‌های کلان کشور به زمینه‌های پژوهشی است

رئیس دبیرخانه برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هدف «طرح پایش» تبدیل چالش‌های کلان کشور به زمینه‌های پژوهشی است.
کد خبر : 469550

به گزارش خبرنگار حوزه طرح پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمد علی‌اکبری عصر امروز در جلسه مجریان برنامه علمی نظام پایش آزاد که در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: طرح پایش آزاد خلاصه «پژوهش اثرگذار یک‌پارچه شبکه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی» است که هدف آن تبدیل چالش‌های کلان کشور به زمینه‌های پژوهشی است که استاد و دانشجو بتوانند بر اساس آن موضوع پایان‌نامه و یا رساله تعریف کنند.
وی با اشاره به سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها و فصل هفتم مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: بر اساس راهبرد 5 این سند ساماندهی نظام موضوعات پژوهش‌ها، پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها و فرایند راهنمایی کارامد برای رفع نیازهای مادی و معنوی جامعه اسلامی با تأکید بر پیوستگی آموزش و پژوهش است که این موضوع در دانشگاه آزاد اسلامی در قالب نظام پایش آزاد در حال پیگیری است.


رئیس دبیرخانه برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه راه‌اندازی سامانه پژوهش یار یکی از سخت‌ترین کارهای صورت گرفته در دانشگاه آزاد اسلامی بوده است؛ عنوان کرد: کثرت کار علت این سختی کار بوده است. طی دو سال اخیر ضمن رفع چالش‌های این سامانه، به‌روز‌رسانی می‌شود.
علی‌اکبری از یکی‌شدن سامانه پژوهش‌یار و سامانه نظام پایش پایش آزاد دانشگاه آزاد اسلامی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: تنها سامانه حاکمیتی دانشگاه آزاد اسلامی فعلاً سامانه پژوهش‌یار است.
وی با تأکید بر حمایت پایان‌نامه‌های دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، بیان کرد: وجود مشاوره‌های مهارتی نیز در همین راستا است.
رئیس دبیرخانه برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در سامانه پژوهش‌یار ۹هزار پایان‌نامه در دوره کارشناسی ارشد در خواست شده است.
علی‌اکبری با اشاره به برنامه سلامت و رشد اسلام گفت: این برنامه مخصوص رشته علوم انسانی است که بیش از ۲ هزار زمینه دارد.
وی با اشاره به صنعت چرم و کفش گفت: در این برنامه با صنعت چرم همکاری خوبی با دانشگاه کرد؛ دانشگاه آزاد اسلامی تنها دانشگاهی است که توانایی انجام این کار را دارد و در این دانشگاه از ارتباط صنعت با دانشگاه حمایت می‌کنیم.
رئیس دبیرخانه برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: به‌صورت آنلاین ۷ هزار کاربر در سامانه پژوهش‌یار حضور دارند و سامانه‌های بانکی کشور توانایی رقابت با این سامانه را دارد.
انتهای پیام/4084


انتهای پیام/

ارسال نظر