موفقیت پزشکان ایرانی در استفاده از پلاسما و پلکسر برای جراحی سطح چشم / از روش نوین و غیرتهاجمی در درمان بیماریهای سطح چشم رونمایی شد
به گزارش خبرنگار حوزه پزشکی، بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، شرکت دانش بنیان مایا اسلیم آریا (مداریا)، پس از تحقیقات فراوان توانست قابلیتهای دستگاه پلکسر را در چشمپزشکی به نام روش پانیذ معرفی نماید و پزشکان ایرانی در مرکز سلامت بینایی برای اولین بار در جهان موفق شدند روشی نوین و غیرتهاجمی در درمان بیماریهای سطح چشم بهصورت (non-surgery) بدون جراحی انجام دهند. این روش، جایگزین بسیار مناسبی برای اتاق عمل در بسیاری از موارد درمانی است.
در هفتمین همایش بینالمللی چشمپزشکی که صبح روز جمعه در محل هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار شد، از روش اختراعشده پانیذ در درمان بیماریهای سطح چشم با انجام جراحی زنده و بهصورت عملی روی سطح چشم تعدادی از بیماران، رونمایی شد.
مصطفی فرهی قائممقام شرکت دانش بنیان مایا اسلیم آریا ( مداریا ) در ارتباط با این روش نوین در درمان بیماریهای سطح چشم عنوان کرد: در شرکت دانش بتیان مایا اسلیم آریا که از 20 سال پیش شکلگرفته است، شرکتی تولیدی و وارداتی است و با شعار «تا شادی با فناوری» به دنبال درمان سریع و با کمترین درد و هزینه برای بیماران هستیم. در این راستا حمایت از مرکز سلامت بینایی را در استفاده از دستگاه پلکسر در بیماریهای چشم و پوست در پیش گرفتیم.
فرهی افزود: در حوزه چشمپزشکی کار علمی بزرگی انجام شد و با کمک موسسه سلامت بینایی توانستیم بخشی از امور مربوط به چشمپزشکی را از اتاق عمل به داخل مطب بیاوریم. امروز با حضور بیش از 150 نفر از متخصصان چشمپزشکی اعلام کردیم برای اولین بار در جهان پزشکان و محققان ایرانی از فناوری پلاسما در درمان بیماریهای سطح چشم ،استفاده کردند.
وی در خصوص برنامه ویژه هفتمین سمینار تخصصی چشمپزشکی هم گفت : در این برنامه معرفی محصول انجامشده و پس از آن چندین مورد بهصورت زنده تحت درمان با این روش قرار میگیرند.
فرهاد نجات از متخصصان چشمپزشکی در تشریح این روش درمانی با اشاره به اینکه استفاده از روش درمانی با پلاسما امن، پاک، بهصرفه و باارزش افزوده بالا است که کاهش چشمگیر هزینهها را در پی دارد، گفت: پلاسما یک محیط یونیزه است که استفاده پرکاربردی در درمان انواع سرطان، کاهش تاثیرات آلرژیک، غیرفعال کردن باکتریها، ممانعت از خونریزیها در اعمال جراحی و ازبین بردن آلودگیهای محیطی داشته است.
نجات ادامه داد: دو دهه از آغاز کاربردهای پلاسما میگذرد و در این دو دهه شاهد پیشرفت چشمگیری در این علم که محل تلاقی چهار علم دیگر از جمله فیزیک، مهندسی، بیولوژی و طب هستیم.
این متخصص چشمپزشکی افزود: تجربههای موفقی که در دیگر حوزههای پزشکی انجام شد ما را به استفاده از پلاسما در جراحیهای سطح چشم امیدوار کرد و درنهایت با تحقیقات بسیار زیاد انجامشده روش درمان با نام فارسی "پانیذ" برای استفاده از پلاسما توسط متخصصان ایرانی ابداع شده و در این نوع از جراحیها به کار گرفته شد.
انتهای پیام/4145/
انتهای پیام/