صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۰ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۸
رئیس انجمن دفاتر مسافرتی کشور:

شرکت‌های هواپیمایی خارجی نیازمند بازار ایران هستند

رئیس انجمن دفاتر مسافرتی کشور گفت: شرکت‌های هواپیمایی خارجی به بازار هوایی ایران نیاز دارند و شرکت‌هایی مثل «لوفت هانزا» به خاطر منافعشان به‌زودی به التماس از ایران می‌افتند.
کد خبر : 467752

حرمت‌الله رفیعی در گفتگو با خبرنگار حوزه سفر و گردشگری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در خصوص لغو پروازهای خارجی و کاهش ورودی مسافران و گردشگران از خارج کشور در اثر سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی گفت: طبیعی است که وقتی به هر دلیلی اتفاقی در کشور رخ‌داده و فضای خبری مربوط به این اتفاق ملتهب شود، مسافران سفر غیرضروری خودشان را به ایران لغو کرده یا به تعویق می‌اندازند.


وی با اشاره به سقوط هواپیمای مالزیایی در ماه‌های گذشته که ماه‌ها از آن اطلاعی در دست نبود، افزود: اتفاقی که در کشور ما افتاد، می‌توانست در هر جای دیگر دنیا هم بیفتد، نباید بیش از اندازه بزرگنمایی شود. هنر بخش خصوصی و دولتی در این است که التهاب موجود در جامعه را هر چه سریع‌تر کاهش دهد.


رئیس انجمن دفاتر مسافرتی کشور ادامه داد: به‌دلیل عدم حضور بعضی ایرلاین‌‌ها از برخی کشورها مثل کانادا، آمریکا، انگلیس و ... که به ایران پرواز ندارند، ایرلاین‌های برخی کشورها مثل «لوفت هانزا» سهم خوبی از سود بازار مسافرت‌های هوایی ایران می‌برند. پس خروج آن‌ها از مسیر هوایی ایران و حمل‌ونقل مسافران در این مسیر کوتاه‌مدت خواهد بود چراکه منافع آن‌ها ایجاب می‌کند که به ایران بازگردند و به‌زودی با التماس برمی‌گردند.


رفیعی یادآور شد: با توجه به کاهش حجم سفرها، ناوگان هوایی خودمان می‌تواند تاب آورده و به بسیاری نقاط، پوشش لازم هوایی را داشته باشد. حتماً تعهدات لازم از آن‌ها اخذ شود.


وی با طرح این موضوع که شرکت‌های ایرانی بین 500 میلیون تا سه میلیارد تومان به شرکت‌های ایرلاین خارجی ضمانت‌نامه داده‌اند ادامه داد: در حال حاضر با خروج این شرکت‌های هواپیمایی خارجی، پول‌ها بلوکه است و مشخص نیست دفاتر مسافرتی پولشان را باید از چه کسی بگیرند، درحالی‌که اگر شرکت ایرانی فقط یک روز پرداخت هزینه ایرلاین‌های خارجی را به تعویق می‌انداخت، آن‌ها به‌هیچ‌وجه کوتاه نمی‌آمدند.


رئیس انجمن دفاتر مسافرتی کشور تصریح کرد: شرکت‌های هواپیمایی علاوه بر اینکه باید برای ورود مجددشان سخت‌گیری شود، باید مؤاخذه نیز شوند.


انتهای پیام /۴۱۴۵/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر