صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۳ - ۲۵ آذر ۱۳۹۸
با رویکرد تجاری‌سازی و توانایی جذب سرمایه و بازار؛

طرح‌های نوآورانه 27 «هسته فناور» داوری شد

12 طرح با رویکرد تجاری‌سازی و توانایی جذب سرمایه و بازار در دومین روز از فرآیند داوری مسابقه هسته‌های فناور حوزه مواد مهندسی و ساخت ارزیابی شدند.
کد خبر : 450812

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری، در دومین روز از فرآیند داوری مسابقه هسته‌های فناور حوزه مواد مهندسی و ساخت، 12 طرح با رویکرد تجاری‌سازی و توانایی جذب سرمایه و بازار، مورد ارزیابی داوران قرار گرفت.


در مجموع 27 هسته فناور، طرح‌های خود را طی دو روز به هیئت داوران ارائه کردند تا در نهایت چند طرح منتخب مورد حمایت قرار گیرند. ستاد توسعه فناوری‌های فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در نظر دارد با برگزاری رویدادها و مسابقات پژوهشی، نخبگان علمی را به سوی ارتقا صنایع داخلی با استفاده از توسعه فناوری‌های مورد نیاز، ترغیب و هدایت کند.


در جریان «مسابقه شناسایی هسته‌های فناور در حوزه مواد و ساخت»  تیم‌های مختلفی از دانشگاه‌ها و مراکز علمی سراسر کشور از جمله شریف، صنعتی مالک اشتر، اصفهان، خواجه نصیرالدین طوسی و یزد، طرح‌های خود را در معرض قضاوت داوران قرار دادند.


«بازیافت و آلیاژسازی»، «سرامیک و کامپوزیت»، «جوشکاری و ساخت»، «پلیمر»، « چاپ سه‌بعدی» و «مهندسی سطح» حوزه‌های مختلفی بودند که این 27 طرح در آنها مورد ارزیابی قرار گرفتند. از این میان 12 طرح مربوط به بخش‌های چاپ سه‌بعدی و مهندسی سطح بودند.


پس از اتمام داوری‌ها و مقایسه امتیازات کسب شده توسط تیم‌های شرکت‌کننده که در دو روز مورد ارزیابی قرار گرفتند، تیم‌های برتر انتخاب خواهند شد و با توجه به سطح آمادگی، بسته‌های حمایتی برای ادامه کار در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.


فلزات، پلیمرها، شیشه و سرامیک‌ها، کامپوزیت‌ها، افزودنی‌های صنایع رنگ، زیست مواد، مواد هوشمند، بازیافت، فرایندهای ساخت و تولید و فرایندهای تکمیلی از جمله حوزه‌های هستند که صنایع مختلفی با آنها همپوشانی دارند. لازم است تا با رصد فناوری‌های نوظهور، امکان پیشرفت صنعتی در تمامی این زمینه‌ها فراهم شود.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر