صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۳۴ - ۲۰ آبان ۱۳۹۸
هفته ترویج علم25/ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت:

دسترسی محققان به بانک‌های اطلاعاتی بیماری‌ها فراهم شد

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نظام ثبت بیماری‌ها در کشور تغییر پیدا کرد و بانک‌های اطلاعاتی بسیار خوب و قوی جمع‌آوری شده‌ است و دانشجویان و محققان کشور می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.
کد خبر : 444552

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، رضا ملک‌زاده در بیست و پنجمین همایش مجمع عمومی سالیانه مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: اگر علاقه‌مندی و کوشش وجود داشته باشد با امکانات داخلی می‌توان کارهای بزرگی کرد؛ از سال ۲۰۰۲ تولیدات علمی ایران رشد بسیار زیادی داشته است به طور مثال در رشته داروشناسی رتبه هفتم جهان را در تولید مقالات و استنادات علمی داشتیم، دانشگاه‌های علوم پزشکی ۱۰ درصد از اعضای هیئت علمی کشور را دارند اما ۳۰ درصد تولید مقالات کل کشور در حوزه سلامت و پزشکی است.




بیشتر بخوانید:


کادر درمانی خوب باید سفیر و مروج علم سلامت باشد




وی افزود: از نظر بودجه پژوهشی رتبه ۳۰ را در جهان داریم اما از لحاظ تولید علم در رتبه ۱۶ قرار داریم، یکی از دلایل عملکرد بهتر ایران وجود نیروی انسانی و پژوهشگر بیشتر نسبت به کشورهایی با بودجه پژوهشی بیشتر از ایران است.


معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: موسسه نیماد یا موسسه ملی تحقیقات و توسعه پزشکی در کشور راه‌اندازی شده است تا امتیاز پژوهشی به محققان داده شود و از این طریق به توسعه علوم پزشکی کمک می‌شود، ۴۵۷ طرح تا کنون توسط این موسسه حمایت شده است.


ملک‌زاده ادامه داد: همکاری‌های بین‌المللی هم سهمی در فعالیت‌های این مرکز دارد، حمایت از ۴۰۲ پروژه تحقیقاتی مهم در چندسال گذشته توسط این موسسه انجام شده است.


وی اذعان کرد: نظام ثبت بیماری‌ها در کشور تغییر پیدا کرد و بانک‌های اطلاعاتی بسیار خوب و قوی جمع‌آوری شده‌ است و دانشجویان و محققان کشور می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.


معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: در یک تحقیق یکی از محققان خارجی با بودجه بیش از ۴۰ میلیون دلاری نتوانست کارش را به پایان برساند اما در ایران و در مدت ۱۵ سال و بودجه ۳ میلیون دلاری همان تحقیقات آغاز شد و به انجام رسید.


انتهای پیام/۴۱۱۵/


انتهای پیام/

ارسال نظر