صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۴ - ۱۷ آبان ۱۳۹۸

ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری در کشورهای اسلامی 18 آبان آغاز به کار می‌کند

ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری(STEP) در کشورهای اسلامی به همت بنیاد جایزه مصطفی(ص) 18 آبان 98 برگزار می‌شود.
کد خبر : 443912

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ششمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری(STEP) در کشورهای اسلامی 18 آبان 98 برگزار می‌شود.


در صورتی که علاقه‌مند به اطلاع از برنامه‌ کارگاه‌ها و سخنرانی‌های دانشمندان برجسته حاضر در این رویداد در حوزه‌های "سیاست‌گذاری علم و فناوری"، "سلامت"، "همبست آب و انرژی"، "رسانه و علم و فناوری"، "زنان و علم و فناوری" و "تامین مالی علم و فناوری" هستید، صفحه استپ را دنبال کنید.


جایزه مصطفی(ص) که با محوریت شناسايی و معرفی برترين‌های علم و فناوری جهان اسلام، هدف افزایش سطح همکاری و هم‌افزایی علم و فناوری را با تأکید بر فناوری‌های پیشرفته دنبال می‌کند، پیش از برگزاری دوره‌ نخست جایزه مصطفی طراحی بستری به منظور تحقق اهداف جایزه مصطفی در ایجاد فضای همکاری و تعامل بین متخصصان و دانشمندان کشورهای اسلامی در بنیاد علم و فناوری مصطفی را در دستور کار قرار داد که منجر به ارائه‌ پلتفرمی شد که به عنوان «نشست تبادل تجربیات علم و فناوری کشورهای اسلامی» و یا «Science and Technology Exchange Program in Islamic Countries» و به اختصار STEP شهرت یافت.


بستر ایجاد شده قصد دارد ضمن تبیین گفتمان علم و فناوری و توسعه شبکه ارتباطات دانشمندان جهان اسلام در قالب برگزاری رویدادهایی بین‌المللی، به زمینه‌سازی جهت ایجاد هم‌افزایی و توسعه همکاری‌های علمی پرداخته و زمینه توسعه فعالیت‌های علمی و فناورانه را در کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی مهیا سازد.


در طی دهه‌های گذشته نوعی خیزش فکری، علمی و فرهنگی در جوامع اسلامی اتفاق افتاده است. این خیزش باعث رشد تولیدات علمی و فناوری در کشورهای اسلامی‌شده است. در حال حاضر دانشمندان مسلمان بسیاری در همه کشورهای جهان نقش مؤثری در پیشرفت علم و فنّاوری بر عهده‌دارند. این زمینه و این خیزش فعلی اگر با راه‌کارهای مناسب همراه شود می‌تواند زمینه‌ساز رشد کشورهای اسلامی در تولید علم و فناوری و قرار گرفتن در جایگاه مناسبی در جهان شود.


برقراری ارتباط بین مراکز علمی و محققان و تقویت ارتباطات منطقه‌ای بین کشورهای اسلامی یکی از راه‌کارهایی است که می‌تواند به این خیزش و رشد علمی سرعت و شتاب بیشتری ببخشد. اعطای جوایز علمی یکی از بهترین روش‌های ایجاد روابط و همکاری‌های علمی در سطح منطقه‌ای و بین مراکز علمی است. بر همین اساس شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی(ص) ضمن تشویق و ترویج علم‌آموزی در میان دانشمندان کشورهای اسلامی به دنبال تقویت همکاری‌های علمی منطقه‌ای بوده برنامه دارد به نقطه عطفی در پیشرفت علمی کشورهای اسلامی بدل شود.


انتهای پیام/4115/


انتهای پیام/

ارسال نظر