صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۶ - ۱۰ آبان ۱۳۹۸
طاهری‌قناد خبر داد؛

اجرای طرح دانش‌بنیان تولید محصولات ارگانیک با نظارت دانشگاه آزاد اسلامی در دزفول

رئیس مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک استان خوزستان گفت: «فاز نخست طرح تولید محصولات سالم بر روی ۱۰۰ هکتار از اراضی منطقه دزفول با نظارت دانشگاه آزاد اسلامی اجرا می‌شود.»
کد خبر : 442928

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دزفول،  سعید طاهری‌قناد صبح امروز در مراسم اجرای طرح تولید محصولات سالم در دزفول اظهار کرد: «تولید محصولات سالم یکی از ضروریات اجتناب‌ناپذیر امنیت غذایی و سلامت جامعه محسوب می‌شود؛ بنابراین در این راستا این طرح با کشت‌های کلم هویج و سیب‌زمینی و پیاز با مشارکت کشاورزان منطقه، اتحادیه زراعی و باغی، اتحادیه باغداران و شورای صنف کشاورزان شهرستان و با هماهنگی مدیریت جهاد کشاورزی استان و شهرستان دزفول اجرا می‌شود.»


وی افزود:‌‌ «کشاورزان هدف در این طرح، علاوه بر مشاوره و نظارت‌های فنی مستمر، آموزش‌های مهارتی لازم را از نظر مبانی حاصلخیزی خاک و رژیم‌های تغذیه، مبانی مبارزه با علف‌های هرز و مبارزه با آفات و بیماری‌ها را زیر نظر کارشناسان و اعضا هیئت علمی مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول فرا می‌گیرند.»


رئیس مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک استان خوزستان عنوان کرد: «به‌منظور اجرا شدن فازهای بعدی طرح توسعه تولید محصولات سالم کشاورزی از همه ارگان‌ها و نهادهای ذی‌ربط، کشاورزان سبزی و صیفی‌کار و باغداران منطقه دزفول دعوت به همکاری و مشارکت می‌شود.»


راه‌اندازی مرکز تحقیقات محصولات سالم با 100 میلیارد ریال


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول نیز با معرفی ظرفیت‌های بالای کشاورزی این واحد دانشگاهی و اهمیت غذای سالم برای جامعه، گفت: «مجوز فعالیت‌های دانش‌بنیان مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک دانشگاه از سازمان مرکزی و با بودجه حدود 100 میلیارد ریال از اردیبهشت ۱۳۹۸ اخذ و راه‌اندازی شد.»


علی افروس در این باره افزود: «به‌منظور توسعه و گسترش فرهنگ تولید و مصرف محصولات سالم، حمایت و مشارکت همه نهادها و سازمان‌ها نظیر دانشگاه علوم پزشکی، مدیریت جهاد کشاورزی، شرکت‌های تعاونی تولید کشاورزی و مشارکت همه عموم و کشاورزان نیازمند است.»


انتهای پیام/4121/


انتهای پیام/

ارسال نظر