عمده قاچاق کالای اساسی از مرز میلک انجام میشود/ رئیس گمرک و وزیر اقتصاد به کمیسیون اصل ۹۰ میآیند
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از خانه ملت، امیر خجسته از حضور نمایندگان کمیسیون متبوعش در استان سیستان و بلوچستان با هدف "بازدید و بررسی مبادی ورودی و خروجی کالا از کشور و مبارزه با قاچاق کالا و ارز از پایانه مرزی میلک "نقطه صفر مرزی افغانستان" خبر داد.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با تشریح بررسیهای صورت گرفته در پایانه مرزی میلک، گفت: نمایندگان از روند مبارزه با قاچاق کالا و ارز و نحوه کار مبادی ورودی و خروجی کالا و بخشهای مختلف پایانه مرزی میلک، محل نگهداری کالا، ترخیص واردات و صادرات کالا در این محل بازدید کردند.
وی با اشاره به هدف از سفر هیئت پارلمانی کمیسیون اصل 90 به استان سیستان و بلوچستان گفت: دغدغه مجلس، رفع مشکلات در حوزه گمرکات و یافتن نقاط ضعف قوانین، بازرسی و بررسی وضعیت مورد استفاده است که متأسفانه تاکنون نظارت دقیقی در این زمینه صورت نپذیرفته است.
پایانه مرزی میلک فاقد "ایکس ری کامیونی" است
این نماینده مجلس با بیان اینکه در مرز میلک نظارتها دقیق نیست، افزود: در این بازدید مشخص شد؛ این پایانه مرزی فاقد "ایکس ری کامیونی" است و عمده قاچاق کالا اکثراً مربوط به کالاهای اساسی و به صورت چمدانی انجام میشود.
رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری مجلس بیان کرد: در طی بازدید مواردی همچون قاچاق سوخت سازمانیافته به صورت تلمبههای سیار و پرونده مربوط به ۱۴/۴۰۰ حلب روغن نباتی موردبررسی هیئت پارلمانی قرار گرفت.
سکونت 30 هزار نفر اتباع خارجی و بدون هویت افغان در سیستان و بلوچستان
نایبرئیس کمیسیون اصل 90 مجلس با بیان اینکه در این استان قریب به 30 هزار نفر اتباع خارجی افغان سکونت دارند، مطرح کرد: اگرچه اکثر این اتباع رابطه خویشاوندی با مرزنشینان ایران و افغانستان دارند اما باید جهت جلوگیری از هرگونه قاچاق با استقرار سیستمهای نظارتی در مرز و نصب دستگاههای ایکس ری این حجم از جمعیت تبعه و قاچاق چمدانی کالا ساماندهی کرد.
امیر خجسته گفت: گمرک میلک فقط توسط مرزبانان حفاظت و نظارت میشود.
انتهای پیام/4129/
انتهای پیام/