صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۳ - ۱۶ مهر ۱۳۹۸
رحمانی‌فضلی:

۸۶ درصد کودکان کار خیابانی مهاجران افغانستانی هستند

وزیر کشور گفت: ۸۶ درصد کودکان کار خیابانی در ایران، افغانستانی هستند که باید هویت این افراد مشخص، والدین آنها شناسایی و برای آنها اسنادی صادر شود.
کد خبر : 429729

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، عبدالرضا رحمانی‌فضلی در دیدار با سید حسین عالمی بلخی وزیر مهاجران افغانستان در حاشیه نشست «اکسکام» به ساماندهی کودکان خیابانی اشاره کرد و گفت: ۸۶ درصد کودکان کار خیابانی در ایران، افغانستانی هستند که باید هویت این افراد مشخص، والدین آنها شناسایی و برای آنها اسنادی صادر شود، این کودکان بایستی آموزش ببینند، درس بخوانند و مهارت لازم را یاد بگیرند.


وی در خصوص مستندسازی و ثبت اسناد پناهندگان افغانستانی در ایران گفت: یکی از راه‌حل‌های مؤثر این است که بتوانیم ورود اتباع افغانستانی به کشور ایران را قانونی کنیم؛ یعنی اتباع افغانستانی باید اسناد هویتی داشته باشند، گذرنامه، ویزا و مجوز لازم بگیرند که این امر علاوه بر کمک به دولت افغانستان، به کنترل این افراد در داخل ایران کمک می‌کند و مشکلات را به حداقل می‌رساند.


وزیر کشور با بیان اینکه سفارت افغانستان بایستی فعالیت بیشتری کند و در تعیین هویت افرادی که هیچ سند هویتی ندارند، همکاری داشته باشد، تصریح کرد: موضوع قاچاق انسان، موضوع خطیری است و حتماً باید از ایجاد شبکه‌های قاچاق انسان جلوگیری و با هرگونه اقدام در راستای قاچاق انسان برخورد شود.


رحمانی‌فضلی درباره راه‌حل بازگشت مهاجران افغانستانی به کشورشان تصریح کرد: راه‌حل اساسی پناهندگان و بازگشت داوطلبانه آنها به کشور، در گرو امنیت و توسعه این کشور است تا مردم بتوانند به کشور خود بازگردند و حتماً بایستی توانمندسازی، آموزش و بهداشت اتباع افغانستانی مدنظر قرار گیرد.


وی با اشاره به پیشنهاد تشکیل گروه سه‌جانبه بین کمیساریای عالی پناهندگان، افغانستان و ایران و پیگیری اقدامات فرهنگی ذیل این گروه اظهار کرد: بسیار مناسب است که در بخش فرهنگی، برای افغانستانی‌های مقیم ایران که سال‌هاست افغانستان را ندیده‌اند، برنامه‌هایی در نظر گرفته شود تا بتوانند کشور خود را ببینند، شرایط را بررسی کرده و علاقه‌مند شوند تا با فراهم شدن شرایط به کشور خود بازگردند.


وزیر کشور ضمن اشاره به کمک‌های اندک بین‌المللی تصریح کرد: مشکلات پناهندگان افغانستانی باید توسط دو کشور ایران و افغانستان حل شود؛ چراکه میزان کمک‌های بین‌المللی در خوشبینانه‌ترین حالت کمتر از ۶ درصد هزینه‌هایی است که جمهوری اسلامی برای پناهندگان پرداخت می‌کند.


به گفته رحمانی‌فضلی؛ موضوعات مربوط به افغانستان بایستی در یک بسته دیده شود و تمامی مسائل مربوط به این کشور در قالب همین بسته حل شود.


او خاطرنشان کرد: کمیته پنج‌گانه‌ای تشکیل شده است که این کمیته باید سرعت فعالیت‌ها را بیشتر کند و یادداشت تفاهم یا موافقت‌نامه‌هایی که در این زمینه نیاز است، نهایی شود.


انتهای پیام/4079/


انتهای پیام/

ارسال نظر