نان در تهران گران شد
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، ابتدای تیرماه بود که معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران از ارسال نامهای به کارگروه تنظیم بازار کشور با امضای استاندار تهران برای افزایش قیمت نان در این استان خبر داد. خبری که از سوی امامی امین تکذیب شد و او مدعی شد: "اتحادیههای آرد و نان چندین سال است که درخواست اصلاح قیمت نان را دارند".
روز گذشته قیمت جدید انواع نان سنتی به صورت غیررسمی در فضای مجازی با مهر اتحادیه نانوایان سنتی تهران منتشر شد. اتفاقی که از طرف اتاق اصناف تائید شد و قاسم نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف تهران درباره افزایش قیمت نان اظهار کرد: نان به آن صورتی که مردم تصور میکنند گران نشده بلکه ساماندهی صورت گرفته است.
وی در ادامه افزود: 2 نوع نان یارانهای و آزادپز پخت میشود (البته آزادپزها هممقداری یارانه دریافت میکند) قیمت نان باید طبق نرخ نامه ابلاغشده توسط سازمان صنعت معدن و تجارت استان تهران باشد.
رئیس اتاق اصناف تهران کیفیت نان را بسیار مهم دانست و خاطرنشان کرد: هیچ نانوایی حق اجبار فروش نان با مواد افزودنی به مردم را نداشته و این موضوع باید با دلخواه مشتری باشد.
براین اساس قیمت نان بربری که در نرخ نامه مصوب سال 93، 650 تومان بوده در نرخ نامه جدید به 1000 تومان، نان تافتون که در نرخ نامه ابلاغی سال 93، 400 تومان بوده در نرخ نامه جدید به 550 تومان و قیمت نان لواش هم از 210 تومان سال 93 به 300 تومان در نرخ نامه جدید رسیده است. قیمت نان سنگک یارانهای نیز از 800 تومان سال 93 به 1200 تومان افزایش یافته است. این اعداد که نشان میدهد قیمت نانهای مختلف از 37 تا 54 درصد افزایش داشته است. قیمتهای جدیدی که رئیس اتاق اصناف تهران آنها را تائید میکرد.
انتهای پیام/4129/
انتهای پیام/