صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۵ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۸
سیمایی صراف:

فروش پایان‌نامه در دیوار!/ 25 مؤسسه غیرمجاز پایان‌نامه‌نویسی پلمپ شدند

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: برخی از پایان‌نامه‌ها در سایت دیوار به فروش رسیده که از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیگیر این قضیه هستیم و از آنان درخواست کردیم که آگهی‌های فروش پایان‌نامه را مسدود کنند.
کد خبر : 415562

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حسین سیمایی صراف در حاشیه نشست رؤسای دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و مؤسسات پژوهشی سراسر کشور که عصر امروز در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برخی از پایان‌نامه‌ها در سایت دیوار به فروش رسیده که از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیگیر این قضیه هستیم و از آنان درخواست کردیم که آگهی‌های فروش پایان‌نامه را مسدود کنند.


وی افزود: چند سایت در این زمینه توسط معاونت حقوقی وزارت علوم شناسایی‌شده و قاضی پرونده یکی از سایت‌ها را مسدود کرده است.


معاون حقوقی و پارلمانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه برخی از مؤسسات غیرمجاز پایان‌نامه نوشته و در اختیار دانشجویان قرار می‌دهند، گفت: دریکی از شعب بازپرسی، مسئولی مشخص‌شده که گزارش‌های وزارت علوم را راستی آزمایی کند و گزارش کارشناس به دادگاه مربوطه فرستاده خواهد شد.


سیمایی صراف تصریح کرد: در خصوص تعداد مؤسسات غیرمجاز آمار دقیقی ندارم اما با دستور مقامات قوه قضائیه 25 موسسه را پلمپ کردیم. البته این مقدار کافی نیست و پروسه زمان بری است و پیگیر هستیم که مؤسسات غیرمجاز را مسدود کنیم.


وی ادامه داد: در قانون مقابله با تقلب علمی آمده است که وزارت علوم باید شکایت کند و دادگاه به ما مجوز دهد تا همراه با نیروی انتظامی در راستای توقیف اقدام کنیم.


معاون حقوقی و پارلمانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: پنل تدوین قانون پیشگیری و مقابله با تقلب علمی تهیه‌شده و قصد داریم قانون و آیین‌نامه را از دیدگاه مسئولیت دانشگاه بررسی کنیم. تاکنون درباره مجازات عرضه‌کننده و استفاده‌کننده حرف‌های بسیاری گفته‌شده است. از روسای دانشگاه‌ها انتظار داریم که از مهر سال جاری این موضوع را به‌طورجدی پیگیری کنند.


سیمایی صراف تأکید کرد: نام پایان‌نامه‌های تقلبی کشف‌شده از سوی معاونت حقوقی وزارت علوم به دانشگاه‌های مربوطه ارسال‌شده است و از روسای دانشگاه‌ها درخواست کردیم برای این تقلب‌ها پرونده لازم را تشکیل دهند تا این پرونده‌ها به تخلفات و کمیته‌های انضباطی ارجاع شود. درصورتی‌که تخلفی احراز شود برخورد لازم با فرد صورت خواهد گرفت. در حال حاضر در خصوص پرونده‌های ارسال‌شده به دانشگاه‌ها آمار دقیقی از تعداد این پرونده‌ها اما می‌توان گفت ۹۰ درصد پرونده‌ها مربوط به دانشگاه‌های غیردولتی و ۱۰ درصد آن مربوط به دانشگاه‌های دولتی است.


وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر تخلفی درزمینه تقلب علمی احراز شود قطعاً مدرک دانشجویی لغو خواهد شد و فردی که به‌واسطه این مدرک، حقوق و مزایا دریافت کرده، مسترد خواهد شد. اگر فرد پست بالاتر از طریق این مدرک گرفته باشند، پست وی نیز از او پس گرفته می‌شود.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
ناشناس
18:37 - 1398/06/24
دانشگاه ها با عدم اجرای ماده 25 آیین نامه آموزشی درباره شیوه اموزش محور دانشجوها رو در بن بست قرار میدن و اونا هم برای فارغ التحصیلی مجبور میشن یا درس رو ول کنن یا برن پایان نامه بخرن. خود دانشگاه ها باعث این مشکل شدن. هنوز نمیدونن پیشگیری بهتر از درمانه