صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۵۸ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۸

5 مکمل غذایی که دانشمندان مصرف می‌کنند

5 مکمل غذایی که دانشمندان مصرف می‌کنند؛ از زرد چوبه گرفته تا ویتامین D ، شش دانشمند بهترین مکمل‌ها را برای مصرف روزانه خود انتخاب کرده‌اند.
کد خبر : 414671

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مکمل‌های غذایی را می‌توان یک صنعت چندمیلیاردی حساب کرد که برخلاف شرکت‌های داروسازی، تولیدکنندگان این محصولات مجبور نیستند تأثیر مثبت محصولات خود را اثبات کنند.


محققان با بررسی و تحقیقات انجام‌شده در بین 6 نفر از متخصصین در حوزه سلامت عمومی، ورزش و فیزیولوژی که هرروز مکمل استفاده می‌کنند به اطلاعات جدیدی دراین‌باره دست‌یافته‌اند.


زردچوبه



سیمون بیشاپ، مدرس بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه دانشگاه Bangor می‌گوید: زردچوبه به‌عنوان یک عنصر در پخت‌وپز آسیای جنوبی بیشتر شناخته‌شده است، گرمای خاکی و رایحه‌ای را به غذاها اضافه می‌کند، اما در سال‌های اخیر، به دلیل فواید بالقوه سلامتی خود، توجه را جلب کرده است. من حدود دو سال است که ریشه زردچوبه را به‌عنوان یک مکمل رژیم غذایی مصرف می‌کنم‌، اما مدت‌زمان طولانی است که به استفاده از آن در داروهای آیورودا علاقه‌مندم.


وی ادامه داد: زردچوبه در بسیاری از مناطق آسیا به‌عنوان داروی سنتی برای کاهش التهاب و کمک به زخم‌ها مفید است. در حال حاضر، شواهد موجود نشان می‌دهد که کورکومین، ماده‌ای در زردچوبه، می‌تواند در برابر طیف وسیعی از بیماری‌ها ازجمله آرتریت روماتوئید، بیماری‌های قلبی عروقی، زوال عقل و برخی سرطان‌ها محافظت کند. شواهد حاکی از این ادعا در مورد خواص سلامتی‌، قطعی نیستند‌، اما برای من کافی است که بتوانم هرروز صبح‌، همراه با فنجان قهوه خود، به خوردن زردچوبه ادامه بدهم.


ویتامین دی



گریم کلوز، استاد فیزیولوژی انسان، دانشگاه جان مورز لیورپول گفت: ویتامین D یک ویتامین عجیب است، به این دلیل که در بدن ما با کمک نور خورشید سنتز می‌شود، بنابراین افرادی که در کشورهای سرد زندگی می‌کنند‌، یا زمان زیادی را در خانه هستند، در معرض کمبود این ویتامین قرار دارند. افرادی که رنگ پوست تیره‌تری دارند، بیشتر در معرض خطر کمبود ویتامین D بوده زیرا ملانین باعث کند شدن تولید ویتامین D در پوست می‌شود.تخمین زده می‌شود که حدود یک میلیارد نفر از کمبود ویتامین هستند.


استاد دانشگاه جان مورز لیورپول افزود: ما برای حفظ استخوان‌های سالم به ویتامین D کافی نیاز داریم، اما طی چند سال گذشته دانشمندان به‌طور فزاینده‌ای از دیگر نقش‌های مهم ویتامین D آگاه شده‌اند. ما اکنون معتقدیم که کمبود ویتامین D می‌تواند منجر به کاهش سیستم ایمنی بدن شود که اختلال در عملکرد و ترمیم عضلات و حتی افسردگی ازجمله آسیب‌های ناشی از کمبود ویتامین D است.


وی ادامه داد: ویتامین D یکی از ارزان‌ترین مکمل‌ها است و یک کمبود واقعاً ساده برای اصلاح آن است. من قبلاً خودم را به دلیل کمبودها آزمایش می‌کردم، اما به دلیل این‌که من در انگلستان زندگی می‌کنم جایی که نور آفتاب بین اکتبر و آوریل کمیاب است و حاوی اشعه UVB کافی در ماه‌های سرد نیست. روزانه 50 میکروگرم از آن را مصرف می‌کنم. همچنین به ورزشکاران نخبه توصیه می‌کنم در زمستان همین کار را انجام بدهند.


پروبیوتیک



جاستین رابرتز، مدرس ارشد ورزش و تغذیه ورزشی، دانشگاه آنگلیا روسکین، داشتن باکتری‌های مفید روده برای سلامتی جسمی و روانی را مهم می‌داند. بااین‌حال، تعادل گونه‌های باکتریایی می‌تواند با رژیم غذایی ضعیف‌، ازنظر جسمی غیرفعال و تحت‌فشارهای مداوم مختل شود. یکی از راه‌های تقویت سلامت روده، مصرف پروبیوتیک‌های رژیمی (باکتری‌ها و مخمرهای زنده) مانند ماست‌، کفیر و کومبوچا است.


وی ادامه داد: اولین بار بعد از سال‌ها تمرین تریاتلون با پروبیوتیک مواجه شدم، که اغلب بعد از تمرین و نژاد علائم دستگاه گوارش مانند حالت تهوع و گرفتگی معده را تجربه می‌کردم. من همچنین نسبت به سرماخوردگی حساس‌تر بودم. بعد از تحقیق در مورد این منطقه‌، تعجب کردم که چگونه بسیاری از افراد بعد از ورزش مشکلات گوارشی مشابهی را تجربه می‌کنند. اکنون فهمیدم که مصرف یک پروبیوتیک به‌طور مرتب علائم من را بعد از تمرین کاهش می‌دهد و به‌سلامتی من سود می‌کند.


مطالعات جدید به‌عمل‌آمده نشان می‌دهد که مصرف یک پروبیوتیک در عصر با غذا، بیش از 12 هفته تمرین ورزشی‌، باعث کاهش مشکلات دستگاه گوارش در تریاتلت‌های تازه‌کار می‌شود. تحقیقات زیادی وجود دارد که از استفاده از پروبیوتیک‌ها برای منافع کلی سلامت ازجمله بهبود سلامت روده، تقویت پاسخ ایمنی و کاهش کلسترول سرم استفاده می‌کند.



نیل ویلیامز، استاد فیزیولوژی ورزش و تغذیه، دانشگاه ناتینگهام ترنت گفت: پری بیوتیک‌ها کربوهیدرات‌های غیرقابل‌هضم هستند که به‌عنوان کود برای افزایش رشد و فعالیت باکتری‌های مفید روده عمل می‌کنند. این به‌نوبه خود می‌تواند اثرات مثبتی بر التهاب و عملکرد سیستم ایمنی بدن، سندرم متابولیک، افزایش جذب مواد معدنی، کاهش اسهال و بهبود سلامت روده داشته باشد.


وی ادامه داد: برای اولین بار در تحقیقاتم به پربیوتیک مراجعه کردم تا میکروبیای روده را در ورزشکاران مبتلابه آسم ناشی از ورزش هدف قرار بدهم. تحقیقات قبلی نشان داده است که بیماران مبتلابه آسم میکروبیوتیک روده را تغییر داده‌اند و تغذیه پربیوتیک به موش‌ها برای بهبود آسم آلرژیک آن‌ها نشان داده‌شده بود. با در نظر گرفتن این نکته به‌عنوان نقطه شروع، نشان دادیم که مصرف پروبیوتیک به مدت سه هفته می‌تواند 40٪ از شدت آسم ناشی از ورزش در بزرگ‌سالان را کاهش بدهد.


استاد دانشگاه ناتینگهام ترنت افزود: هرروز صبح پودر پربیوتیک را به قهوه اضافه می‌کنم. فهمیدم که باعث کاهش علائم تب یونجه در تابستان و احتمال ابتلا به سرماخوردگی در زمستان می‌شود.


امگا 3



هاله موراوج، مدرس ارشد علوم تغذیه‌ای، دانشگاه کلان‌شهر منچستر گفت: من امگا 3 را بعد از شرکت در کنفرانس زمستانی انجمن تغذیه در سال 2016 شروع کردم. شواهد علمی مبنی بر اینکه امگا 3 می‌تواند عملکرد مغز من را بهبود ببخشد، از بروز اختلالات خلقی جلوگیری کند، به جلوگیری از بیماری آلزایمر کمک شایانی می‌کند. پس از تجزیه‌وتحلیل رژیم غذایی من‌، واضح بود که به‌اندازه کافی اسیدهای چرب امگا 3 را دریافت نمی‌کنم. یک فرد بالغ سالم باید حداقل روزانه 250-500mg امگا3 مصرف کند.


وی اظهار کرد: امگا 3 نوعی اسید چرب است. این بیماری به اشکال مختلفی وجود دارد‌، دو مورد برای رشد مغز و سلامت روان بسیار مهم هستند: EPA و DHA. این نوع در درجه اول در ماهی یافت می‌شود. نوع دیگری از امگا 3 - ALA (آلفا لینولنیک اسید) در غذاهای گیاهی مانند آجیل و دانه ازجمله گردو و تخم کتان یافت می‌شود. با توجه به برنامه شغلی به‌عنوان مدرس، در طول مدت رژیم غذایی روزانه یک کپسول 1200 میلی‌گرم مصرف می‌کنم.


چرا می‌توانید مکمل‌های مکمل را از طریق یک رژیم غذایی سالم دریافت کنید؟



تیم اسپکتور، استاد اپیدمیولوژی ژنتیک، کالج کینگ لندن گفت: قبلاً مکمل مصرف می‌کردم اما شش سال پیش نظرم را تغییر دادم. پس از تحقیق در مورد کتاب من متوجه شدم که مطالعات بالینی، هنگامی‌که به‌درستی انجام شود و از تولیدکنندگان مستقل باشد، به‌وضوح نشان داد که آن‌ها کار نمی‌کنند و در بسیاری از موارد می‌توانند مضر باشند. مطالعات انجام‌شده بر روی مولتی‌ویتامین‌ها نشان می‌دهد، به‌طور مثال، کاربران عادی احتمالاً از سرطان یا بیماری قلبی می‌میرند. تنها استثنا مکمل‌های جلوگیری از نابینایی ناشی از دژنراسیون ماکولا است، که در آن کارآزمایی‌های تصادفی شده به‌طورکلی برای اثر جزئی با مخلوطی از آنتی‌اکسیدان‌ها مثبت است.


در بسیاری از موارد، شواهد تجربی وجود دارد که این مواد شیمیایی در مکمل‌ها به‌طور طبیعی در بدن یا به‌عنوان غذاها کار می‌کنند‌. شواهد جدید نشان می‌دهد که مقادیر زیاد برخی مکمل‌ها حتی می‌تواند مضر باشد. یک مورد از این نظر کلسیم و ویتامین D. به‌جای مصرف محصولات مصنوعی گران و ناکارآمد، باید تمام مواد مغذی، میکروب و ویتامین‌های موردنیاز خود را از خوردن یک دامنه دریافت کنیم. از غذاهای واقعی، به‌عنوان تکامل و طبیعت در نظر گرفته‌شده است.


انتهای پیام/4108/


انتهای پیام/

ارسال نظر