صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۳ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸
مدیرعامل مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران:

24 مرکز بهاران در سطح شهر تهران فعال خواهد شد/ در واگذاری مراکز بهاران تابع شورای شهر هستیم

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: در واگذاری مراکز بهاران به بهزیستی تابع شورای شهر هستیم و با توجه به ورود شهردار تهران به موضوع هر 24 مرکز برای جذب حداکثری مشارکت نهادهای متولی فعال خواهند شد.
کد خبر : 412547

سید نجم الدین محمدی در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در ارتباط با مراکز بهاران اظهار کرد: موضوع مراکز بهاران مربوط به تعهداتی است که شهردار وقت در سال 94 به وزارت کشور و ستاد مبارزه با مواد مخدر داد تا در توانمندسازی روانی اجتماعی ایفای نقش کند.


وی با بیان این‌که شهرداری تهران تا پیش از این هیچ مسئولیتی در این خصوص نداشت، افزود: از سال 94 تا 96 شهرداری تهران در این حوزه فعالیت می‌کرد تا این‌که در برنامه ششم توسعه کشور که سال اول آن سال 97 بود این موضوع به‌عنوان قانون در ماده 80 برنامه ششم توسعه کشور آمد؛ براساس آن وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی(سازمان بهزیستی) با همکاری شهرداری‌ها موظف است در ارائه خدمت به کاهش آسیب به افراد بی‌خانمان در قالب گرمخانه‌ها و همچنین صیانت از بهبودیافتگان فعالیت کند.


مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در ادامه در خصوص بحث‌های مطرح شده مبنی بر واگذاری مدیریت مراکز بهاران به سازمان بهزیستی اذعان کرد: ما موضوعی تحت عنوان قانون داریم که جایگاه آن فراتر از جایگاه شورا، مصوبات شورا، شورای عالی اداری و شورای اجتماعی کشور است.


محمدی افزود: پس از به تصویب رسیدن برنامه ششم توسعه کشور در سلسله جلسات مختلفی که در شورای اجتماعی کشور با حضور استاندار تهران به‌عنوان رئیس کمیته فرهنگی اجتماعی استان برگزار شد مقرر شد 8 مرکز در اختیار سازمان بهزیستی قرار داده شود که تاکنون دو مرکز واگذار شده است.


وی با اشاره به این‌که بیش از یک ماه است فرآیند ارجاع لایحه واگذاری مراکز بهاران از شهرداری تهران به شورای  شهر در حال طی شدن فرآیند اداری است، گفت: ما در حال پیگیری اداری این موضوع در حوزه اجتماعی هستیم و در این خصوص ایرادهایی مطرح شده که اصلاحات لازم انجام و موضوع در دست پیگیری است.


مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تصریح کرد: ما معتقد هستیم واگذاری مراکز بهاران به بهزیستی نیازمند مصوبه شورا است و در این‌باره تابع دستورات و مصوبات شورا هستیم ولی این واگذاری زمانی در قالب تفاهم‌نامه مطرح شد ‌که موضوع از سوی استاندار به‌عنوان رئیس کمیته فرهنگی اجتماعی استان و شورای فرهنگی اجتماعی پیگیری می‌شد.


محمدی اذعان کرد: تنها دو مرکز واگذار شده و واگذاری 6 مرکز دیگر را منوط به مجوز شورای اسلامی شهر تهران کرده‌ایم که روال اداری آن در شورای شهر در حال پیگیری است.


وی تصریح کرد: ما پیگیر این موضوع هستیم تا علاوه بر آن 6 مرکز، مجوز دو مرکز واگذار شده را هم از شورای اسلامی شهر تهران دریافت کنیم.


مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در ادامه در واکنش به اظهارات یکی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران مبنی بر این‌که چرا شهرداری تهران خود به تنهایی مدیریت این مراکز را بر عهده نگرفته و آن را به سازمان‌های مردم نهاد واگذار نکرده، خاطرنشان کرد: در صورت قبول چنین مسئولیتی ما به‌عنوان سازمان تخصصی شناخته خواهیم شد و باید در قبال واگذاری مراکز دلایل و توضیحات ارائه دهیم، در حالی‌که سازمان بهزیستی به‌عنوان متولی این امور است و شهرداری تهران در کنار آن هزینه مالی و بحث نگهداری گروه هدف را بر عهده خواهد داشت.


محمدی در خصوص این‌که مراکز بهاران 24 مرکز بودند و به جز 8 مرکز بقیه مراکز تغییر کاربری داده‌اند، گفت: این موضوع یک عقبه 4 ساله دارد، از یک‌سو این مراکز به‌جای واگذاری به متخصصان امر ابتدا به سازمان بازنشستگان و سپس به یک سازمان خیریه برای توانمندسازی ارائه شد و از سوی دیگر تغییر و تحول در شهرداری تهران و شورای شهر باعث حاکم شدن نگاه‌های متفاوت شهرداران مناطق نسبت به این مراکز شد و این موضوع باعث شد که علیرغم اصرار سازمان رفاه، خدمات و مشارکت اجتماعی اقدام به تغییر کاربری این مراکز کنند.


وی تصریح کرد: در حال حاضر شهردار تهران و معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران به این موضوع ورود کرده و در تلاش هستند تا کلیه 24 مرکز در سطح شهر تهران فعال شده تا بتوانیم جذب حداکثری مشارکت نهادهای متولی بهره برده تا در این راستا به ارائه خدمت بپردازیم.


مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در پایان خاطرنشان کرد: توانمندسازی بیماران معتاد نیازمند یک هماهنگی بین‌بخشی است که در رأس آن ستاد مبارزه با مواد مخدر، پس از آن سازمان بهزیستی و دانشگاه‌های علوم پزشکی را داریم و با توجه به این‌که قانون‌گذار ایفای نقش شهرداری را تکلیف کرده باید دست به دست هم تلاش کنیم تا با مشارکت حداکثری این موضوع را پیش ببریم.


انتهای پیام/4105/
 


انتهای پیام/

ارسال نظر