کنوانسیون مدیریت پسماند پرتوزا اطلاعات نظامی کشور را افشا میکند
به گزارش خبرنگار حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سعید داغینه در میزگرد بررسی کنوانسیون مشترک ایمنی سوخت مصرف شده و ایمنی مدیریت پسماند پرتوزا(خسارتهای محض) که عصر امروز در حسینیه هنر برگزار شد، اظهار کرد: طبق کنوانسیونهایی از جمله مدیریت پسماند پرتوزا، انتقال دانش و فناوری باید در ساز و کاری انجام بگیرد و در کانال خرید برجام باشد که فایدهای برای ایران ندارد.
وی افزود: با این کنوانسیونها، طرفهای غربی به مسائل نظامی ما پی میبرند و ملحق شدن به کنوانسیون مدیریت پسماند پرتوزا کار درستی نیست.
این کارشناس ارشد فیزیک هستهای بیان کرد: بند چهار ماده ۶ کنوانسیون ایمنی سوخت مصرف شده دارای اشکال است.
داغینه تصریح کرد: غربیها در کنوانسیون مدیریت پسماند پرتوزا، به دنبال رسیدن به اطلاعات مختلفی از ایران در زمینه هستهای هستند. این کنوانسیون پاسخدهی به نگرانیهای طرف غربی است.
وی با اشاره به اینکه در ماده ۴ و ۱۱ کنوانسیون مدیریت پسماند آمده که اقدامات پرتوزا باید تحت نظر نهاد قانونی مربوط باشد، خاطرنشان کرد: آیا نهاد قانونی براساس دستورالعملهای طرفهای غربی عمل میکند یا خیر. دولت براساس برجام همکاریهای اقتصادی و محیط زیست با اتحادیه اروپا شروع کرده و این قضیه ممکن است با کنوانسیون مدیریت پسماند اشکالاتی ایجاد کند.
این کارشناس ارشد فیزیک هستهای عنوان کرد: این کنوانسیون مزیتی برای جمهوری اسلامی ندارد و نیازی نمیبینیم که در خصوص مدیریت پسماند پرتوزا به طرفهای غربی تعهد بدهیم.
انتهای پیام/4127/۴۱۱۸/
انتهای پیام/