وضعیت امکانات رفاهی در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان مساعد نیست
مهدی رفیعی در گفتگو با خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: نشست دبیران شوراهای صنفی دانشگاههای سراسری استان آذربایجان شرقی برای اولین بار به میزبانی شورای صنفی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان بهمنظور شناخت و بررسی مشکلات عمده دانشجویان کلان منطقهای، هفته پیش برگزار شد.
وی ادامه داد: محوریت این نشست بررسی دقیق مشکلات صنفی دانشجویان و مسائل مربوط به سنوات ترم 10 بود که نیازمند پیگیری و هماهنگی تمامی شوراهای صنفی کلان منطقهای را دارد تا به نتیجهگیری بهتری دستیافته و هرچه سریعتر شاهد پایان یافتن دغدغههای اساسی دانشجویان باشیم.
دبیر شورای صنفی دانشجویی دانشگاه صنعتی آذربایجان افزود: لزوم همکاری و هماهنگی دبیران شوراهای صنفی استان در نشست آینده دبیران منطقه سه کشور برای تحقق خواستههای دانشجویان در این دیدار تأکید شد. در جلسه هفته پیش هیئتامنای دانشگاه شهید مدنی آذربایجان سنوات ترم 10 توسط اعضای هیئتمدیره موردقبول واقع نشد. هدف ما بیشتر موردتوجه قرار گرفتن رشتههای فنی و علوم پایه بود که لحاظ شود که متأسفانه پیگیریهایی که از طریق دبیران کلان منطقهای هم پیگیری کردیم بینتیجه بود.
وی تصریح کرد: سنوات ترم 9 یک موضوع در سطح دانشگاههای کشور است، اما سنوات ترم 10 صرفاً حرکتی بود که از دانشگاه شهید مدنی آذربایجان زده شد. در کل این نشست بیشتر جهت آشنایی با دبیران دانشگاههای استان و همچنین آشنایی با حوزه اختیارات و مشکلات آنها بود که با این تبادل ارتباط سعی داریم جلسات بهصورت پایدار و مدون برگزار شود.
رفیعی اظهار کرد: دانشگاههای کلان استان؛ دانشگاه تبریز، دانشگاه سهند و دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در اولین نشست منطقهای حضور داشتند که دانشگاه هنر، دانشگاه مراغه و دانشگاه بناب نیز در جلسات بعدی گرد هم آمده و با همکاری هم به بررسی مسائل خواهند پرداخت.
وی با اشاره به مشکلات صنفی و رفاهی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان ادامه داد: این دانشگاه به لحاظ موقعیت جغرافیایی و به دلیل اینکه نزدیک دریاچه ارومیه واقعشده است با خشک شدن دریاچه ارومیه، بدی آبوهوای در این منطقه بهشدت لمس میشود. دانشگاه شهید مدنی آذربایجان مابین تبریز و آذرشهر قرار دارد و در زمان مطالبه بودجه، نه شهر تبریز مسئولیت آن را بر عهده میگیرد و نه شهر آذرشهر جوابگوی مطالبات دانشگاه است.
این فعال دانشجویی افزود: بعد از عید هوای این منطقه بهشدت گرم میشود، خوابگاهها که از تهویه مناسبی برخوردار نیستند اقامت دانشجویان را با مشکلات زیادی روبهرو کردهاند که رسیدگی به این معضل نیازمند بودجه کلان از طرف دانشگاه است.
وی ادامه داد: درخواست و مطالبه اصلی دانشجویان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان تهیه سیستم سرمایش و تهویه مناسب برای خوابگاههای این دانشگاه است. در حدود 4 هزار نفر از دانشجویان این دانشگاه از خوابگاه استفاده میکنند که هیچگونه امکانات رفاهی و تفریحی در آنها وجود ندارد.
دبیر شورای صنفی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان گفت: سه خوابگاه در داخل دانشگاه وجود دارد که دو ساختمان در اختیار دانشجویان دختر و یک خوابگاه در اختیار دانشجویان پسر قرارگرفته است. قائممقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در دیدار اخیر خود شاهد این مشکلات و مطالبات بودند که موارد موردنیاز از طرف شورای صنفی به ایشان گزارش شد. اما این مقام مسئول بر این عقیده است که مسائل و مشکلات صنفی باید به طریق قانونی پیگیری و حل شود به این معنی که هر آنچه در آییننامه و دستورالعمل وجود داشته باشد باید بر این اساس اقدام شود.
وی افزود: این قانون چندین سال پیش نسبت به شرایط آن زمان مصوب شده است، به همین دلیل امروز با گذر زمان و تغییرات فاحش در اقلیم آب و هوایی منطقه نیاز به توجه ویژه و اصلاح قانون دارد.
رفیعی در پایان گفت: شرایط همهجانبه در زندگی اجتماعی، تغییرات و تفاوتهای زیادی به نسبت سالهای قبل دارد؛ ازاینرو با در نظر گرفتن اولویت مسائل صنفی که همیشه موردتوجه دانشجویان و قشر آیندهساز کشور است، انتظار میرود رسیدگی به مسائل صنفی دانشجویی در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در لابهلای قوانین دانشگاهی فراموش نشود.
انتهای پیام/4108/
انتهای پیام/