صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۰۸ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۸
قانعی:

واردات محصولات زیستی با توسعه فعالیت شتاب‌دهنده‌ها کاهش می‌یابد

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به ضرورت توسعه فعالیت شتاب‌دهنده‌ها در کشور، بر حمایت ستاد از شکل‌گیری شتاب دهنده‌های تخصصی در حوزه زیست فناوری تأکید کرد.
کد خبر : 411401

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری درباره شکل‌گیری شتاب‌دهنده‌های زیستی در کشور، تصریح کرد: توسعه شتاب‌دهنده‌های حوزه دارویی و زیست‌فناوری تحول‌آفرین هستند و برخی از این شتاب‌دهنده‌ها تأثیرات مثبتی بر روی بازار این حوزه می‌گذارند.


وی افزود: یکی از مهم‌ترین اهداف ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت از شکل‌گیری شتاب‌دهنده‌ها در کشور است، زیرا این شتاب‌دهنده‌ها با حضور جوانان مستعد کشور راه‌اندازی می‌شوند و پتانسیل بالایی برای ایجاد تغییر در حوزه زیستی کشور دارند.


به گفته قانعی، شتاب‌دهنده‌های زیستی فعال در کشور در حوزه‌های مختلفی چون دارو، واكسن، پروبیوتیک، آرایشی بهداشتی و تجهیزات پزشكی، داروهای نوتركیب، كیت تشخیصی، سلامت الكترونیک، داروهای پیشرفته و نانودارو فعالیت دارند.


دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معتقد است که اگر فعالیت شتاب‌دهنده‌ها را توسعه دهیم، واردات محصولات زیستی و خروج ارز از کشور کاهش می‌یابد. 


انتهای پیام/4127/پ


انتهای پیام/

برچسب ها: شتابدهنده
ارسال نظر