صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۷ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۸

بشر قادر به خلق جهان مجازی شد

دانشمندان موفق به توسعه راهی برای ایجاد میلیون‌ها جهان مجازی شدند.
کد خبر : 410420

به گزارش خبرنگار حوزه‌ علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از فیوچریزم، محققان با استفاده از یک ابرکامپیوتر موفق به شبیه‌سازی ساخت و تکامل 8 میلیون جهان مجازی شدند. هر کدام از این جهان‌های مجازی شامل 12 میلیون کهکشان می‌شدند.


طی این تحقیقات دانشمندان متوجه موضوع جالبی در خصوص جهان واقعی که در آن زندگی می‌‌کنیم، شدند. کهکشان‌ها برای ساخت ستارگان از گاز هیدروژن استفاده می‌کنند اما در گاهی اوقات با وجود گاز هیدروژن کهکشان ستاره جدیدی نمی‌سازد.


پیش از این دانشمندان گمان می‌کردند که سیاه‌چاله‌های فوق‌العاده بزرگ در مرکز کهکشان‌ها بیش از اندازه انرژی تولید می‌کنند و این امر مانع از سرد شدن هیدروژن و تشکیل ستاره می‌شود. انفجار ابرنواخترها نیز باعث افزایش دما در این کهکشان‌‌ها می‌شود.


ماده تاریک نیز نقشی در جلوگیری  از تشکیل ستاره‌های جدید در کهکشان‌ها ایفا می‌کند. کشش گرانشی ماده تاریک روی گاز هیدروژن باعث افزایش دمای آن می‌شود.


با این حال دانشمندان طی شبیه‌سازی‌های کامپیوتری به این نتیجه رسیدند که کهکشان‌ها در زمان‌های اولیه به طور کارآمدتری ستاره تشکیل می‌دهند. بنابراین انرژی ناشی از سیاه‌چاله‌ها و انفجار ابرنواخترها مانعی برای تشکیل ستارگان جدید در کهکشان‌ها نیستند.


این نخستین مطالعه‌ای است که بخش عظیمی از کیهان را شبیه‌سازی می‌کند. گفتنی است که 12 میلیون کهکشان تنها بخش کوچکی از یک صد میلیارد کهکشانی است که تخمین زده می‌شود در کیهان وجود دارد.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر