صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۴ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۸
نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی:

اگر از تولید علم به ثروت نرسیم بیت‌المال را حرام کرده‌ایم

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: غایت فعالیت دانشگاهی تبدیل علم به ثروت است و اگر از تولید علم به ثروت نرسیم، بیت‌المال را حرام کرده‌ایم.
کد خبر : 410139

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از همدان، اکبر رنجبرزاده در مجمع نمایندگان استان  همدان که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان برگزار شد با بیان اینکه غایت فعالیت دانشگاهی تبدیل علم به ثروت است گفت: اگر از تولید علم به ثروت نرسیم، بیت‌المال را حرام کرده‌ایم.


وی افزود: فلسفه تشکیل دانشگاه آزاد اسلامی تبدیل دانش، آموزش و پژوهش به ثروت است و آموزش صرف نتیجه‌بخش نیست و با استفاده از ظرفیت عظیم استاد و دانشجو در این دانشگاه می‌توان بر مشکلات موجود در جامعه و دانشگاه فائق آمد.  


نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ظرفیت‌های عظیم سخت‌افزاری به همراه منابع انسانی متخصص و توانمند در دانشگاه آزاد اسلامی به نحوی است که در هر رشته کاری و علمی می‌توان تمام کشور را همراه کرد و در راستای هر نوع کار تحقیقاتی گام‌های ثمربخش برداشت.


عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی حل مشکلات جامعه و مردم و توسعه، پیشرفت و آبادانی کشور را منوط به بهره‌وری صحیح از توانمندی‌های دانشگاه دانست و بیان کرد: محققین و نخبگان جوان ما توان تولید همه گونه ماشین آلات و تجهیزات و فناوری را دارند. 


رنجبرزاده تشریح کرد: همین توانمندی نخبگان جوان ماست که دارایی و ثروت اصلی نظام اسلامی به شمار می‌آید و ضروری است این ظرفیت مهم در حوزه‌هایی مانند گردشگری، کشاورزی و صنعت فعال شود.


وی استان همدان را سرآمد در بسیاری از حوزه‌ها و فعالیت‌ها دانست و تأکید کرد: کاربردی کردن علوم به این معناست که در بحث گردشگری که ظرفیت مهمی برای استان به شمار می‌آید، دانشگاه آزاد اسلامی ورود کند و با الگوسازی دقیق، نسخه‌هایش را در سطح کشور نشر داده و پیاده‌‌سازی کند.


عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با ذکر این نکته که در مبحث گردشگری، هر سه یا چهار گردشگر به یک راهنما نیاز دارد، توضیح داد: دانشگاه نیروی آموزش دیده و مسلط و آگاه به سبک زندگی ایرانی اسلامی پرورش دهد و مهارت‌آموزی را به طور عملی در فضای عینی جامعه به ظهور برساند.


نماینده مردم اسد‌آباد در مجلس شورای اسلامی پیشنهاد کرد که دانشگاه آزاد اسلامی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را که تاکنون در هیچ دولتی اجرایی نشده است، مورد مداقه و پیاده‌سازی قرار دهد و از این طریق خدمت عظیمی به نظام آموزشی کشور و مردم انجام می‌شود.


انتهای پیام/4117/


انتهای پیام/

ارسال نظر