صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۴ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۸
حسینی‌کیا در گفتگو با آنا:

حذف هزینه‌های جاری دولت و یارانه‌های پنهان علاج برون‌رفت از بودجه نفتی است

عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت:کاهش هزینه‌های جاری دولت و از میان بردن یارانه‌های پنهان که کم هم نیست، باید برای عبور از بودجه نفتی مورد تأکید قرار گیرد.
کد خبر : 407143

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدجواد حسینی‌کیا در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه برای اصلاح اقتصادی چاره‌ای جز عبور از نفت نداریم، اظهار کرد: باید به سمتی برویم که جایگزین نفت را ایجاد کنیم که در این زمینه معادن به عنوان جایگزین مناسبی برای نفت مطرح هستند.


وی با بیان اینکه بودجه شرکت‌های دولتی عمده بودجه کشور را به خود اختصاص می‌دهد، تصریح کرد: کاهش هزینه‌های جاری دولت و از میان بردن یارانه‌های پنهان که کم هم نیست، باید برای عبور از بودجه نفتی مورد تأکید قرار گیرد.


عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم چهارچوب یارانه‌ها به‌گونه‌ای ببندیم که هدفمندتر توزیع شده و واقعی‌تر هزینه شود، خواهیم توانست ساختار روانی را در بودجه تعریف کنیم تا رفاه بیشتری ایجاد شود.


حسینی‌کیا با تصریح اینکه اصلاح ساختار توزیع یارانه سبب می‌شود کسانی‌که پیش از این دستشان بیشتر به اموال بیت‌المال می‌رسید کوتاه شود،‌ گفت: مالیات هم از آن قبیل منابع ثروت‌زاست که باید به آن توجه ویژه شود.


نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: متأسفانه فرار مالیاتی در کشور بسیار بالاست که باید برای آن چاره‌ای اندیشید تا هم راه‌های فرار مالیاتی بسته شود و از سوی دیگر معافیت‌ها برای حوزه تولید و اشتغال ایجاد شود.


وی با بیان اینکه انباشت پول و سرمایه در دست مردم زمانی اتفاق می‌افتد که رونق اقتصادی در کشور نیست، گفت: هیچکس قصد ندارد سرمایه‌اش کاهش پیدا کند و اینکه افراد طلا و دلار انبار می‌کنند برای این است که ارزش پولشان کم نشود و حتی گاهی در پی سود هم نیستند، لذا وقتی ظرفیت ایجاد کنیم، مردم سرمایه‌ها را به عرصه تولید می‌آورند و حتی النگوی دستشان را هم می‌فروشند و برای تولید هزینه می‌کنند.


عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه اصلاح نظام بانکی را از دیگر ظرفیت‌های کمک به اقتصاد کشور بیان کرد. 


انتهای پیام/4034/


انتهای پیام/

ارسال نظر