صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۱۵ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۸
مدیرکل هدایت‌های شغلی کمیته امداد قزوین:

طرح هدایت شغلی برای پایدارسازی اشتغال است

مدیرکل هدایت‌های شغلی کمیته امداد امام خمینی استان قزوین گفت: اجرای طرح هدایت شغلی برای پایدارسازی اشتغال ایجادشده مددجویان است.
کد خبر : 406551

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کمیته امداد امام خمینی استان قزوین، علیرضا رمضانی در بازدید از چند طرح اشتغال‌زایی مددجویی در استان قزوین اظهار کرد: اجرای طرح‌های اشتغالزایی برای ارتقای سطح معیشت و زندگی مددجویان اجرا می‌شود.


وی افزود: کمیته امداد امام خمینی در کنار اشتغالزایی برای مددجویان، اجرای طرح هدایت شغلی را برای پایدارسازی اشتغال ایجادشده پیگیری می‌کند تا بتوانیم فرایند اشتغال ایجادشده را در چرخه‌ای مناسب به بالاترین حد موفقیت برسانیم.


مدیرکل هدایت‌های شغلی معاونت اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی قزوین گفت: افراد زیادی در جامعه در حال فعالیت هستند که در این میان سه تا پنج درصد این افراد دارای توانایی کارآفرینی هستند.


رمضانی تصریح کرد: درصد بالایی از افراد شاغل به کار را صاحبان کسب‌وکارهای خرد تشکیل می‌دهند در این میان راهبران شغلی افرادی هستند که توانایی و قدرت ریسک بالاتری برای حضور در عرصه کار دارند در نتیجه امور مرتبط با کسب‌وکارهای خرد را که به هم مرتبط است را پیگیری کرده و زنجیره اتصال آنها را فراهم می‌کنند.


وی مطرح کرد: راهبر شغلی به‌دنبال کسب درآمد است و در این شرایط هم کار برای کسب‌وکارهای خرد تسهیل می‌شود در واقع باید گفت که راهبری شغلی به پشتیبانی از مشاغل خانگی و خرد کمک می‌کند.


مدیرکل هدایت‌های شغلی معاونت اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی قزوین درباره اجرای نمونه‌هایی از طرح اشتغال خانگی در یکی از استان‌های کشور خاطرنشان کرد: موارد مختلفی داریم که راهبر شغلی می‌تواند علاوه بر پشتیبانی حتی اشتغال خرد را ارتقا دهد.


رمضانی گفت: یکی از مسائلی که در ایجاد اشتغال و راهبری شغلی باید مورد توجه قرار گیرد موضوع ظرفیت‌های بومی است به‌عنوان مثال در منطقه الموت و آبگرم قزوین این ظرفیت‌ها با توجه به حضور گردشگران به‌خوبی قابل پیگیری است.


وی اظهار کرد: افراد مختلفی در این مناطق به اجاره منزل، ارائه محصولات مختلف لبنی و خوراکی مشغول هستند که راهبر شغلی می‌تواند این زنجیره را به هم متصل کرده و شرایط را برای حضور گردشگران بیشتر فراهم کند.


مدیرکل هدایت‌های شغلی معاونت اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی قزوین بیان کرد: در این نهاد فقط ایجاد کسب‌وکار مهم نیست؛ بلکه اجرای طرح‌های دارای توجیه اقتصادی نیز باید مورد توجه قرار گیرد تا بتوانیم نتیجه مطلوب را از اجرای طرح کسب کنیم.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر