دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۱ - ۲۹ تير ۱۳۹۸
رئیس انجمن مراقبت‌های ویژه ایران:

فعالیت 70 هزار پزشک عمومی در کشور/ رسانه ملی در حوزه پزشکی عملکرد خوبی ندارد

رئیس انجمن مراقبت‌های ویژه ایران گفت: برخی از برنامه‌های پزشکی از تلویزیون پخش می‌شود که مبنای علمی ندارد و این موضوع مشکلات زیادی برای مردم و جامعه پزشکی ایجاد کرده است.
کد خبر : 405587

علی‌امیر سوادکوهی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و پزشکی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره پرداختی و کارانه پزشکان گفت: اخیراً مطالبی درباره نوع پرداختی پزشکان مطرح شده است که با واقعیت تطابق ندارد. اینکه گفته شود پزشکان ۱۰ برابر مهندسان و ۱۵ برابر کارگران حقوق می‌گیرند تنها احساسات مردم را جریحه‌دار می‌کند و این مسئله به‌هیچ‌عنوان صحت ندارد.


وی افزود: جامعه پزشکی در حال حاضر مظلوم واقع‌شده و تنها ممکن است درصد اندکی از جامعه پزشکی کارانه‌های صدمیلیونی دریافت کنند که البته این افراد نیز وابسته به سازمان‌هایی هستند که می‌توانند این سه درصد را در بخش دولتی دریافت کنند. این موضوع برای سایر پزشکان به‌هیچ‌عنوان صادق نیست.


رئیس انجمن مراقبت‌های ویژه ایران  با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۷۰ هزار پزشک عمومی در کشور وجود دارد که برخی از آن‌ها در حرفه‌های دیگر به‌دلیل مشکلات مالی فعالیت دارند، گفت: برخی از متخصصان نیز امروزه به مشاغل دیگر روی آورده‌اند و این نشان می‌دهد اوضاع پزشکان آن‌چنان‌که تشریح شده نبوده است.


سوادکوهی با تأکید بر اینکه ما نیز اعتقاد به این داریم که نمی‌توان منکر فساد در جامعه پزشکی شد، گفت: در حال حاضر این موضوع در هر صنف دیگر نیز وجود دارد ولی نباید آن را گسترده و مربوط به همه پزشکان دانست.


وی ضمن گلایه‌مندی و انتقاد نسبت به پخش برخی از برنامه‌های ضدپزشکی گفت: انجمن‌های علمی پزشکی همگی در این زمینه هم‌نظر بوده و باید اقدامات مؤثر جهت رفع این مسئله انجام گیرد.


رئیس انجمن مراقبت‌های ویژه ایران در ادامه به دیگر برنامه‌های رسانه ملی در حوزه پزشکی اشاره کرد و گفت: حدود پنج ماه پیش جلسه‌ای با حضور ۴۵ نفر از روسای انجمن‌های علمی پزشکی، رئیس سابق سازمان نظام پزشکی با رئیس رادیویی سازمان صداوسیما در ساختمان صدا برگزار شد.


سوادکوهی افزود: در این جلسه اعلام شد که متأسفانه رسانه ملی در پنج سال اخیر در حوزه پزشکی  ضعیف عمل کرده است، چراکه ۱۰ سال پیش پزشکانی که در صداوسیما در برنامه‌ها شرکت می‌کردند ازلحاظ علمی رتبه‌های خوبی داشته ولی اکنون پزشکانی که انتخاب می‌شوند ازلحاظ علمی وضعیت خوبی ندارند و معیار مناسبی برای انتخاب آن‌ها انجام نمی‌گیرد.


وی ادامه داد: متأسفانه این پزشکان با قراردادهای به‌طور مثال ۵ تا ۱۰ میلیونی به‌عنوان پزشک شاخص در حوزه‌های مختلف معرفی می‌شوند که این مسئله عواقب و آسیب‌های زیادی را برای مردم به همراه داشته است. به‌طوری‌که چندی پیش پزشکی دریکی از شبکه‌ها ادعای انجام عمل روباتیک جراحی قلب داشته و این مسئله سبب شد که بیمارانی به آن مراجعه کنند و متأسفانه فردی در این زمینه فوت شد و در دادسرای انتظامی نظام پزشکی پرونده‌ای در این زمینه تشکیل‌شده است.


رئیس انجمن مراقبت‌های ویژه ایران با اشاره به اینکه در حال حاضر عمل رباتیک جراحی قلب تنها در برخی از کشورهای اروپایی و آمریکایی انجام می‌گیرد، گفت: هنوز این مسئله در کشور ما صورت نگرفته و متأسفانه پزشکی در شبکه تلویزیونی تبلیغاتی در این زمینه انجام داده است و سبب بروز مشکلاتی برای بیماران شده است.


انتهای پیام/4087/4110/


انتهای پیام/

ارسال نظر