صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۸ - ۱۵ تير ۱۳۹۸

دانشگاه‌ باید مروج سلامت روان باشد

مؤسسات آموزش عالی به جای درمان بیماری‌های روانی، باید سلامت روان در جامعه ترویج دهند.
کد خبر : 402558

به گزارش خبرنگار حوزه‌ دانشگاه‌های جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از تایمز هایر اجوکیشن، وضعیت فعلی سلامت روان در مؤسسات آموزش عالی نشان از ضرورت ایجاد تحول را می‌دهد. دهه‌ها است که بیماری‌های روانی تبدیل به موضوعی جدی در آموزش عالی شده است.


براساس آمارها میزان خودکشی دانشجویان  77 درصد افزایش یافته است. همچنین تشخیص افسردگی و اضطراب به ترتیب 50 و 80 درصد افزایش داشته است.


مؤسسات آموزش عالی در پاسخ به افزایش افسردگی، اضطراب و اقدام به خودکشی در دانشجویان روش درمانی را برگزیدند. اکثر دانشگاه‌ها برنامه‌هایی را برای بهبود سلامت روان ترتیب دادند. به نظر می‌رسد زمان آن رسیده است که از روش دیگری برای مقابله استفاده شود.


دانشگاه‌ها باید فضا، منابع و جوامعی را ایجاد کنند که دانشجویان و دانشگاهیان بتوانند از طریق انجام کارهای روزمره، به صورت انفرادی و گروهی، به سلامت کلی و مطلوب دست پیدا کنند.


همبستگی مستقیمی میان سلامت روان، اجتماعی و فیزیکی هر فرد وجود دارد. بدین ترتیب دانشگاه‌ها باید سلامت را در پردیس‌های دانشگاهی خود ترویج دهند. اتخاذ سیاست‌ها و استراتژ‌ی‌های اساسی برای ایجاد چارچوب دانشگاهی سالم باعث ترویج فرهنگ سالم در فضای آموزشی می‌شود.


افزایش ثبات در پردیس‌ها، ایجاد فضای بهتر برای زندگی و مطالعه، ایجاد فرصت برای رشد تحصیلی، فردی و حرفه‌ای از جمله اقداماتی است که دانشگاه‌ها می‌توانند در چارچوب سلامت انجام دهند.


انتهای پیام/4107/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر