صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۱:۰۰ - ۰۹ تير ۱۳۹۸
میرحسینی:

سیستان و بلوچستان ظرفیت توسعه گردشگری دریایی را دارد

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان گفت: استان سیستان و بلوچستان به دلیل نزدیکی به دریای عمان ظرفیت توسعه گردشگری دریایی را دارد.
کد خبر : 401255

مجتبی میرحسینی در گفتگو با خبرنگار حوزه سفر و گردشگری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: استان سیستان و بلوچستان به دلیل نزدیکی به دریای عمان ظرفیت توسعه گردشگری دریایی را دارد.


وی اظهار کرد: مردم استان سیستان با وجد تنوع فرهنگی قومی و مذهبی که در این خطه وجود دارد بسیار مهمان‌دوست هستند و پیام آن‌ها به همه مردم ایران پیام صلح و دوستی است.


معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان در تأیید این مطلب به خانه‌های بمگردی استان اشاره کرد و افزود: اقامتگاه‌های بوم گردی در استان پذیرای گردشگران داخلی و خارجی است و برگزاری نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های مختلف در حوزه گردشگری می‌تواند نقطه مثبتی برای معرفی جاذبه‌های استان به گردشگران باشد.


وی به جاذبه‌های دریا محور استان اشاره‌کرده و افزود: استان سیستان و بلوچستان به سواحل اقیانوس مکران دسترسی دارد و نق آفرینی این استان می‌توان نقش ملی و بین‌المللی داشته باشد. به‌نوعی که ایران جدید را باید از دریا ساخت لذا با این نگاه، سیستان و بلوچستان ابتدای شکل‌گیری دنیای جدید قرارگرفته است.


میرحسینی تصریح کرد: ظرفیت‌های بکری در حوزه گردشگری در سیستان و بلوچستان وجود دارد و برای آنکه این جاذبه‌ها معرفی‌شده و شاهد توسعه صنعت گردشگری باشیم باید همکاری و تعامل بین دستگاه‌ها و گردشگران ایجاد شود و زیرساخت‌های لازم برای توسعه گردشگری فراهم شود


معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: این زیرساخت‌ها می‌تواند دسترسی ارزان و امن برای افزایش حضور گردشگر و فراهم کردن خدمات و تسهیلات متناسب با زیست‌بوم منطقه باشد زیرا نتیجه آن می‌تواند منجر به توسعه پایدار در منطقه شود.


انتهای پیام/4087/


انتهای پیام/

ارسال نظر