ارتباط بهتر بین علم و صنعت زمینهساز اشتغال فارغالتحصیلان است
سجاد مشاورنیا در گفتگو با خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: دانشگاه زابل در سال گذشته از لحاظ فعالیتهای آموزشی در سطح مطلوبی قرار گرفت، به گونهای که دانشجویان این دانشگاه موفق به تولید و پرورش قارچهای دارویی به ارزش هر کیلو ۲۰۰ تا ۴۰۰ میلیون ریال شدند.
وی ادامه داد: این دستاورد درزمینه تولید داروهای ضدسرطان کاربرد وسیعی داشته و میتواند به ارزآوری و راهکاری برای اقتصاد مقاومتی تبدیل شود، دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه زابل توانستند با ارتباط بهتر بین علم و صنعت زمینه اشتغال و آمادگی فارغالتحصیلان در این دانشکده و دانشگاه را فراهم کنند؛ بهطوریکه این طرح با حمایت نهاد مقام معظم رهبری و سایر مسئولان در دانشگاه روبرو شده و دانشجویان در حال آموزش و آمادگی برای فعالیت در این زمینه هستند.
دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زابل افزود: در سال گذشته دورههای آموزشی مناسبی برگزار شد و با این رویکرد وسیع علمی در دانشگاه روزنهای روشن در شمال استان سیستان و بلوچستان به وقوع پیوسته است.
وی اظهار کرد: جلوگیری از مهاجرت و بومی کردن این علم به مسئلهای استراتژیک برای مسئولان تبدیلشده است بهگونهای که محرومیتزدایی بهوسیله طرح قارچهای دارویی میتواند زمینه اشتغال درصد بسیار زیادی از جوانان این استان را فراهم آورده و راهکاری برای برونرفت از قاچاق سوخت و مواد مخدر در این منطقه باشد.
مشاورنیا با اشاره به رشد فعالیتهای فرهنگی دانشگاه زابل تصریح کرد: سطح فعالیت فرهنگی در سال گذشته بهصورت پلکانی رشد مناسبی داشته است. بهعنوانمثال این دانشگاه با پیگیریهای مثبت فرهنگی در بحث نشریات، فعالان نخبهای را به سطح کشور معرفی کرده است که در حال همکاری با خبرگزاریها و رسانهها بوده و تبدیل به نویسندگان حرفهای در بحث نشریات شدهاند.
وی افزود: مسئولان فرهنگی این دانشگاه بحث حمایت از نشریات را با خلوص نیت دنبال کرده ولی متأسفانه مشکلات اداری موجود و عدم آگاهی مسئولان و دانشجویان به قوانین وزارت علوم و رفتار سلیقهای به این مسائل از مشکلات این موضوع است.
مدیرمسئول نشریه دریچه اظهار کرد: چندی پیش تعدادی از دانشجویان با مشکلاتی داخلی در دانشگاه مواجه شدند و با رعایت اخلاق حرفهای سعی در حل اختلاف بین مسئولان دانشگاه و وزارت علوم داشتند که با واکنش تند برخی مسئولین روبرو شد. ازاینرو پیشرفت فرهنگی در دانشگاه زابل با وجود مسئولان باتجربه در بخشهای مختلف فرهنگی میسر است؛ امید داریم ارتقای سطح فرهنگی در دانشگاه زابل نقطه عطفی برای استان سیستان و بلوچستان باشد.
وی با اشاره به مشکلات بخش صنفی و رفاهی دانشگاه زابل تصریح کرد: در سال گذشته احداث خوابگاهی با امکانات مناسب و ایدهآل برای اقامت دانشجویان شروع شد و ظرفیت خوابگاههای این دانشگاه افزایش یافت که از این رو دانشگاه آماده پذیرش دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی است. اینک با وجود رشد نسبی کیفی و کمی امکانات خوابگاههای دانشجویی در دانشگاه زابل مشکل خوابگاه متأهلی به قوت خود باقی است.
مشاورنیا افزود: مباحث مربوط به سلفسرویس با افتوخیزهای گوناگونی مواجه شده است بهطوریکه نشریات دانشجویی دانشگاه زابل با پیگیری مطالبات منطقی و ارائه راهکارها و نقدهای سازنده، مشکلات موجود را برطرف و رفاه حال دانشجویان در بحث غذاخوری و جبران کمبودها را پیگیری میکنند.
دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زابل گفت: همکاری نشریات در دانشگاه زابل به نمونه مناسب برای سایر فعالان دانشگاهی در سطح کشور تبدیل شده است، ارائه تجربیات و بازیابی عملکرد محوری در این زمینه نهتنها چالشی در برابر مسئولان نیست بلکه میتواند در زمینه پیشرفت و ارتقای سطح فکری و ابتکار عمل در حل مشکلات مؤثر باشد.
انتهای پیام/4107/4108/پ
انتهای پیام/