صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۵:۴۲ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۸
بر اساس یک تحقیق جدید؛

بهبود سلامت روان دانشجو دلیل اصلی تغییر نحوه آموزش است

تحقیقات دانشمندان دانشگاه دربی نشان می‌دهد که برنامه درسی، نحوه آموزش و ارزیابی در دانشگاه‌ها باید تغییرکند تا لطمه‌ای به سلامت روان دانشجویان وارد نشود.
کد خبر : 398242

به گزارش خبرنگار حوزه‌ دانشگاه‌های جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از تایمز هایر اجوکیشن، نتایج تحقیقات جدید حاکی از آن است که مؤسسات آموزش عالی باید نحوه آموزش و ارزیابی خود را تغییر دهند تا از صدمه به سلامت روان دانشجویان جلوگیری شود.


دانشگاه دربی پروژه‌ای دو میلیون یورویی با هدف ارائه دستورالعمل‌های درست در خصوص برنامه درسی، نحوه آموزش و ارزیابی مؤسسات آموزش عالی در دستور کار دارد. این پژوهش به منظور ارتقای سلامت روان دانشجویان و بهبود نتایج آموزشی صورت می‌گیرد.


این پروژه یکی از 10 برنامه‌ای است که برای بهبود وضعیت سلامت روان دانشجویان در نظر گرفته شده است. به گفته گارث هیوز دانشمند ارشد حوزه سلامت در دانشگاه دربی، تعهد در برابر سلامت روان دانشجویان تنها نباید بر عهده خدمات حمایتی باشد، به‌خصوص زمانی که دانشگاهیان نقطه تماس تضمین‌شده میان دانشگاه و دانشجویان آن هستند.


نحوه تدریس، ارزیابی و یادگیری دانشجویان نقش مهمی در زندگی آنها ایفا می‌کند. بنابراین اگر دانشگاهیان می‌خواهند مشکل دانشجویان را حل کنند، باید سهمی در بهبود سلامت روان آنها داشته باشند.


بازسازی چارچوب برنامه درسی با دیدگاه مسئله‌محور، ایجاد شفافیت در خصوص خواسته استاد از دانشجو و اجتناب از احساس بی‌کفایتی در دانشجو از جمله اقدامات مثبتی است که مؤسسات آموزش عالی می‌توانند برای بهبود سلامت روان دانشجویان اعمال کنند.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر