صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۷ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۸
نسبی‌طهرانی:

علم توان‌بخشی امید به زندگی را در افراد معلول افزایش داده است

رئیس هیئت‌مدیره شبکه ملی توان‌بخشی گفت: توان‌بخشی در سال‌های اخیر توانسته است امید به زندگی را در افرادی که دچار معلولیت شده‌اند افزایش دهد.
کد خبر : 398061

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و پزشکی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا داریوش نسبی‌طهرانی ظهر امروز در حاشیه کنگره فیزیوتراپی ایران که در مرکز همایش‌های برج میلاد در حال برگزاری است، گفت: متأسفانه سالانه حوادث مختلف سبب بروز ضایعات نخاعی می‌شود که توان‌بخشی می‌تواند موضوع مهمی در سیر درمان به‌حساب بیاید.


وی افزود: سکته‌های مغزی، بیماری‌ ام‌اس و تصادفات جاده‌ای می‌تواند سبب بروز ضایعات مغزی شده و فرد را از حرکت بازدارد.


رئیس هیئت‌مدیره شبکه ملی توان‌بخشی با تأکید بر اینکه پیش‌ از این مسیر توان‌بخشی با فعالیت‌های فیزیکی و ورزشی همراه بود اضافه کرد: روش‌های سنتی توان‌بخشی در زمان‌های گذشته پاسخگوی همه انواع مشکلات نبود و نمی‌توانست فرد را وادار به حرکت کند.


نسبی‌طهرانی خاطرنشان کرد: امروزه در دنیا سیستم توان‌بخشی پیشرفت قابل‌ ملاحظه‌ای یافته است و به همین دلیل دانشجویان و متخصصان این رشته در دانشگاه‌های شریف، تربیت مدرس و تهران دست به تحقیقات گسترده‌ای در این زمینه زده‌اند و از سال 90 موفق شدند دستگاه‌هایی را در تهران مستقر و تجهیز کنند تا روش‌های پیشرفته توان‌بخشی را اعمال کند.


وی اضافه کرد: در این پروسه ذهن فرد معلول در روند درمان درگیر شده و به این طریق می‌توان امید داشت که توان‌بخشی به نتیجه مطلوب برسد.


رئیس هیئت‌مدیره شبکه ملی توان‌بخشی تصریح کرد: بحث توان‌بخشی در درمان بیماران ضایعه نخاعی بسیار اهمیت دارد و در سکته‌های مغزی فرایند درمان باید از همان روزهای اول آغاز شود زیرا این موضوع می‌تواند هزینه درمان را کاهش دهد.


نسبی‌طهرانی با اظهار تأسف از اینکه یکی از ضعف‌های عمده در حوزه توان‌بخشی این است که هزینه‌های توان‌بخشی شامل بیمه نمی‌شوند ادامه داد: هزینه‌های این بحث مهم درمانی به دلیل گران بودن خدمات، شامل حال بیمه نمی‌شود و حتی بیمه‌هایی که خدمات مختلف را پوشش می‌دهند در بخش توان‌بخشی همه قسمت‌ها را در بر نمی‌گیرند و تنها قسمتی از خدمات را پوشش می‌دهند.


وی اضافه کرد: یکی از اهداف مهم انجمن توان‌بخشی ایران این است که بتواند این موضوع را مطرح و با یک عزم ملی مسئله توان‌بخشی بیماران ضایعه نخاعی برطرف شود.


نسبی‌طهرانی اضافه کرد: این باور باید در میان مردم نهادینه شود که تجهیزات پیشرفته ضایعات نخاعی می‌تواند مسیر درمان را بهبود بخشد.


انتهای پیام/4087/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر