صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۲۴ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۸
وزیر صنعت:

7 محور و 26 برنامه برای رونق تولید تدوین شده است

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برای تحقق شعار سال و رونق تولید هفت محور و 26 برنامه تدوین شده است.
کد خبر : 385185

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از شاتا، رضا رحمانی در نشست هم‌اندیشی با صنعتگران و سرمایه‌گذاران ورامین تصریح کرد: توسعه و تعمیق ساخت داخل، طراحی و ساخت قطعات وارداتی از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت صنعت در سال 98 است که نقش بخش خصوصی در تحقق آن پررنگ است.


وی با اشاره به اینکه محدودیت واردات کالاهای ساخت داخل را برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی مدنظر قرار دادیم، گفت: واردات کشور در سال گذشته، 10 میلیارد دلار کاهش یافت و از سوی دیگر برپایی نمایشگاه قطعات خودرو که در آینده در شاخه‌های دیگر نیز برگزار خواهد شد، از جمله مهم‌ترین اقدامات برای رونق تولید داخلی خواهد بود.


وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه روحیه جهادی بخش خصوصی و عزم دولت منجر به شکست دشمن در سال 97 شد، عنوان کرد: امسال هم با توجه به شعار سال و عزم تولیدکنندگان داخلی، حمایت مجلس شورای اسلامی و برنامه‌های مفصل دولت یقیناً مانع رسیدن دشمن به اهدافش خواهیم شد.


رحمانی تعطیل نشدن تولید، حفظ اشتغال و تولید موجود و میدان‌داری انجمن‌ها و تشکل‌های بخش خصوصی را مهم برشمرد و گفت: در روزهای اخیر جلسات مستمری با انجمن‌ها و تشکل‌های بخش خصوصی از جمله سیمان، سنگ‌آهن، کاشی و سرامیک، سرب و روی برگزار کردیم.


وزیر صنعت، معدن و تجارت به ظرفیت‌های تولید کشور نیز اشاره و تصریح کرد: در فولاد دو برابر، آلومینیوم و مس 1.5 برابر، کاشی و سرامیک و سیمان بیش از دو برابر نیاز کشور تولید داریم.


وی از تجار خواست از سرمایه‌گذاری بر روی اقلام اساسی و کالاهای موردنیاز کشور پرهیز کنند و در بخش‌هایی که ظرفیت تولید بیش از نیاز کشور است و جزء اقلام ضروری محسوب نمی‌شود، سرمایه‌گذاری کنند.


انتهای پیام/4129/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر