صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۳۴ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸
شاهینی:

بخش توزیع در اقتصاد مبتنی بر تولید انبوه نیاز به دانش روز دارد

رئيس مرکز آموزش و پژوهش توسعه و آينده‌نگری استان بوشهر گفت: بخش توزیع در اقتصادهای مبتنی بر روش تولید انبوه نیاز به تلاش و دانش روز دارد.
کد خبر : 382751

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر، جهانگیر شاهینی عصر امروز در کارگاه اقتصاد توزیع با رویکرد ارتباطی استراتژی‌های توزیع وکسب‌وکار با بیان اینکه توزیع یکی از حلقه‌های ضروری زنجیره تأمین ارزش است، گفت: تجارت و توزیع کالا زائیده تولیدات قوی داخلی است؛ نه واردات قانونی و غیرقانونی که از ناحیه فروش منابع طبیعی تأمین مالی می‌شوند.


وی، ارتباط میان تولیدکننده و مصرف‌کننده را حلقه نهایی زنجیره تأمین ارزش معرفی و تصریح کرد: توزیع زمانی کارکرد طبیعی خود را دارد که در جایگاه واقعی خود قرار داشته و به‌صورت همزمان در خدمت تولیدکننده و مصرف‌کننده باشد.


رئيس مرکز آموزش و پژوهش توسعه و آينده‌نگری استان بوشهر عنوان کرد: اگر توزیع ارزش نهایی میان عناصر به‌گونه‌ای باشد که یک یا بعضی از اعضا را محدود و مأیوس سازد، گذشته از جنبه‌های حق و انصاف، زنجیره خلق و تأمین ارزش را مختل خواهد کرد.


شاهینی با تأکید بر اینکه کارکرد بخش توزیع در اقتصادهای مبتنی بر روش تولید انبوه و نوآوری‌های مستمر امروز امری پیچیده‌ای است که به تلاش، تجربه و دانش نیاز دارد، مطرح کرد: شبکه‌های توزیع نیازمند برنامه‌ریزی و طراحی‌های نوینی هستند که با ایجاد فروشگاه‌های مدرن و حذف واسطه و هزینه‌های توزیع ضمن کسب سود پایدار به معنی واقعی کلمه، رضایتمندی مشتری را نیز جلب کنند.


وی، قاچاق کالا را آفت اصلی اقتصاد معرفی و تشریح کرد: هنگامی که اقتصاد کار، تلاش و کسب درآمدهای حاصل از تفکر و تعقل جای خود را به دلالی و خرید و فروش‌های گسترده بدون تناسب دهد، روحیه مادی‌گری و سوداگری جایگزین روحیه ملی‌گرایی خواهد شد که مهم‌ترین آسیب آن بیکاری قشر عظیمی از جامعه و رکود اقتصادی است.


رئيس مرکز آموزش و پژوهش توسعه و آينده‌نگری استان بوشهر با بیان اینکه این حالت رقابت‌پذیری محصولات داخلی را با محصولات خارجی غیرممکن می‌سازد، یادآور شد: در این فعل و انفعالات، 80 درصد زنجیره ارزش به بخش‌های غیرتولیدی پولی، ملکی و دلالی تعلق خواهد گرفت و سبب می‌شود بار مالیاتی متوجه تولیدکننده شده و نتیجه آن تسلط سرمایه‌داری دلالی بر سرمایه‌داری تولید نوآوری است.


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر