صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۱ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸
سلام‌زاده:

تفاوت‌های ارثی در پاسخگویی بدن به داروها تأثیر دارد

رئیس انجمن علمی متخصصین داروسازی ایران، گفت: تفاوت‌های ارثی در پاسخگویی بدن به داروها تأثیر دارد.
کد خبر : 382401

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از انجمن متخصصین داروسازی بالینی ایران، جمشید سلام‌زاده در آستانه برگزاری دهمین همایش داروسازی بالینی ایران اظهار کرد: این همایش 29 خرداد تا ۳۱ خردادماه سال 1398 در محل سالن همایش‌های بین‌المللی رازی برگزار خواهد شد و تلاش ما در انجمن متخصصین داروسازی بالینی همواره این بوده که موضوعات جدید و درعین‌حال کاربردی را در همایش‌های خودمان ارائه و عناوین و محتوای سخنرانی‌ها، پنل‌ها و کارگاه‌ها را در راستای همین موضوعات متمرکز کنیم.


 وی افزود: بر همین اساس، در سال 1398 نیز برای دهمین همایش داروسازی بالینی، تِم یا موضوع اصلی همایش را «دارودرمانی شخصی‌شده» انتخاب کرده‌ایم. درواقع در همایش امسال، در برنامه‌های گنجانده‌شده در همایش، علاوه بر ارائه آخرین یافته‌ها و دانش موجود در حوزه دارودرمانی بیماری‌های رایج و شایع در جامعه، شناساندن این شاخه از علم داروشناسی بالینی به شرکت‌کنندگان نیز هدف‌گذاری شده است.


رئیس انجمن علمی متخصصین داروسازی بالینی ایران ادامه داد: علاوه بر اولین پنل سخنرانی در سالن اصلی همایش تحت عنوان «اصول دارودرمانی شخصی‌شده»، در طول 3 روز همایش نیز در سالن‌های اقماری، سخنرانی‌های متعددی در خصوص استفاده از دارودرمانی شخصی شده برای درمان بیماری‌های مختلف و آخرین دانش موجود در این خصوص را خواهیم داشت.


سلام‌زاده گفت: «دارودرمانی شخصی‌شده» شاخه‌ای از فارماکوتراپی است که در آن بهینه‌سازی درمان بیماران با توجه به ویژگی‌های منحصربه‌فرد هر بیمار و با لحاظ کردن دودسته عوامل مرتبط با بیمار شامل خصوصیات ژنومیکی، سن، جنس، بیماری‌های هم‌زمان، داروهای هم‌زمان و عوامل محیطی نظیر استعمال دخانیات یا عادات غذایی و عوامل مرتبط با دارو شامل خصوصیات فارماکوکینتیک و فارماکودینامیک دارو، عوارض نامطلوب دارو و تداخلات دارویی، انجام می‌شود.


این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عنوان کرد: در واقع بر اساس دارودرمانی شخصی شده، روش جاری درمان بیماری‌ها که در آن‌ یک داروی خاص یا یک دوز خاص از دارو می‌تواند برای همه بیماران با بیماری مشابه تجویز شود، زیر سؤال می‌رود، و در دارودرمانی شخصی شده، عوامل دیگری که در صدر آن‌ها خصوصیات ژنومیکی بیماران است در امر انتخاب دارو و دوز مناسب آن برای هر بیمار خاص تعیین‌کننده خواهد بود. این بحث، حوزه جدیدی را در داروشناسی بالینی مطرح کرده است که از آن به فارماکوژنومیک یاد می‌شود.


انتهای پیام/4087/پ


انتهای پیام/

برچسب ها: سرطان
ارسال نظر