صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۶:۵۵ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸
تقدسی در گفتگو با آنا:

تولیدات کم، مانع حضور آثار ایرانی در بازارهای جهانی انیمیشن است

مدیر تولید مؤسسه انیمیشن حور معتقد است که حجم پایین تولیدات ایرانی مانع حضور در بازارهای جهانی انیمیشن می‌شود.
کد خبر : 382211

رضا تقدسی در گفتگو با خبرنگار حوزه سینمای گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا گفت:سابقه تولید انیمیشن حرفه‌ای در ایران کمتر از سه‌دهه است و طبیعتاً با صنعتی که در ایالات متحده آمریکا و ژاپن حدود یک قرن سابقه دارد قابل مقایسه نیست، اما اگر یک تقسیم‌بندی موضوعی در انیمیشن داشته باشیم، اوضاع فرق می‌کند.


وی اظهار کرد: در یک تقسیم‌بندی کلی، ما در انیمیشن سه بخش سینمایی، کارهای تجربی و سریال را داریم.تولیدات ما در بخش سینمایی،کارهای خوبی است اما با کارهای رده یک هالیوود فاصله دارد. گاهی اوقات اشتباه می‌کنیم و می‌گوییم رده یک دنیا. خیر، از نظر فنی حتی کشورهای پیشرفته اروپا مثل آلمان یا فرانسه هم نمی‌توانند انیمیشن سینمایی با آن کیفیت بسازند. با این‌حال، شاهد تولیدات ایرانی خیلی خوب و کاملاً آبرومند و در استانداردهای بین‌المللی در بخش سینمایی هستیم.


مدیر تولید مؤسسه انیمیشن حور در ادامه گفت: در بخش سریال ما جایگاه خیلی خوبی در دنیا داریم یعنی می‌توان به آثار ایرانی صفت خوب و خیلی خوب داد. در زمینه کارهای تجربی هم به‌هرحال انیمیشن ایران از قدیم‌الایام همیشه در رتبه‌های خوب دنیا بوده و سابقه طولانی‌مدتی دارد. در مجموع اگر بخواهیم میانگین بگیریم، انیمیشن ایران در جایگاه خوبی قرار می‌گیرد.


تقدسی در ادامه عنوان کرد: با وجود فاصله فنی میان تولید انیمیشن در ایران و هالیوود، کشور ما در این زمینه در منطقه کاملاً بی‌رقیب است و اصلاً نمی‌توان تولیدات آن را با سایر کشورهای منطقه مقایسه کرد. 


وی افزود: چند سالی است که ترکیه توانسته کارهایی در تولید انیمیشن داشته باشد، اما هنوز با ما فاصله زیادی دارد.کشورهای دیگر که اصلاً تولید قابل توجهی ندارند که بتوان آن را مقایسه کرد. همان‌طور که گفتم، رتبه ایران در زمینه کیفیت تولیدات انیمیشن خوب است اما به نظر من این حجم پایین تولیدات است که مانع حضور جدی ما در بازارهای جهانی انیمیشن می‌شود. یعنی حجم تولیدات ما چیزی نیست که بشود به آن افتخار کرد، در حالی که با این همه جوان مستعد و  شرکت‌های تولید انیمیشن خیلی بیشتر از اینها می‌توانیم تولید کنیم.


به گزارش آنا، مؤسسه انیمیشن حور از سال ۱۳۷۰ کار خود را در زمینه تولید آثار انیمیشن آغاز کرده‌است. ساخت ۳۰ سریال انیمیشن برای تلویزیون و مراکز مختلف و تولید تیزرهای انیمیشن آموزشی از جمله «سیا ساکتی» و «بابا برقی» و همچنین سریال 500 قسمتی «مهارت‌های زندگی» برای تلویزیون از جمله تولیدات این مؤسسه است.


انتهای پیام/4104/


انتهای پیام/

ارسال نظر