صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۴۲ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸
یک روانشناس حوزه خانواده:

والدین به دنبال درمان لکنت زبان فرزندان خود در کودکی باشند

یک روانشناس خانواده با بیان اینکه با استفاده از چند راهکار ساده می‌توان لکنت زبان را درمان کرد، گفت: والدین به دنبال درمان لکنت زبان فرزندان خود در کودکی باشند.
کد خبر : 382117

یاسر یادگاری در گفتگو با خبرنگار حوزه زنان و خانواده گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: یکی از مشکلاتی که در دوران کودکی بسیاری از خانواده‌ها را دچار ناراحتی می‌کند موضوع لکنت زبان فرزندانشان است که نمی‌توانند برای آن چاره‌ای پیدا کنند.


وی افزود: لکنت زبان به عنوان یک بیماری که ناشی از ناراحتی جسمی به عللی که ریشه در روان کودک دارد شناخته می‌شود و عوامل متعددی در پیدا شدن این بیماری دخیل است.


این روانشناس حوزه خانواده با بیان اینکه خانواده‌ها نباید به سرعت نگران وقوع چنین پدیده بدخیمی در بین فرزندانشان باشند این مشکل را قابل درمان دانست.


یادگاری افزود: معمولاً لکنت زبان ناشی از ترس و فوبیا است که البته از سنین 5 سالگی خود را نشان می‌دهد ولی به‌گونه‌ای نیست که نتوان آن را درمان کرد بلکه با مراجعه خانواده‌ها به مراکز درمانی و مشاوره‌ها راه‌کارهای متعددی برای رفع لکنت زبان فرزندانشان پیدا خواهند کرد.


وی ادامه داد: مهمترین نکته این است که والدین باید در کودکی و آغاز لکنت زبان کودکانشان به دنبال درمان  باشند نه اینکه چنین مشکلی را بگذراند برای دوران نوجوانی فرزندانشان که کار را مشکل‌تر می‌کند.


این روانشناس حوزه خانواده با اشاره به درمان‌های ساده برای رفع این مشکل گفت: علاوه بر اینکه با مشاوره می‌توان علل لکنت زبان کودکان را پیدا کرد از شیوه‌های ساده‌ای برای درمان لکنت زبان می‌شود استفاده کرد که خواندن کتاب و روزنامه با صدای متوسط و نیمه‌بلند البته به‌صورت کندخوانی، گفتن جمله‌های متوسط به صورت بداهه‌گویی و استفاده از لغات سخت تلفظی به صورت شمارشی می‌تواند چند راهکار ساده برای درمان لکنت زبان باشد.


انتهای پیام/4076/


انتهای پیام/

برچسب ها: خانواده روانشناس
ارسال نظر