صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۱ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

مردم و رسانه در بسیج ملی کنترل فشار خون نقش کلیدی دارند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: مردم و رسانه‌ها در بسیج ملی کنترل فشارخون نقش کلیدی دارند.
کد خبر : 382038

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از وبدای شیراز، علی بهادر گفت: بسیج ملی کنترل فشارخون از روز گذشته در سراسر کشور آغاز شده که مردم و رسانه‌ها در دستیابی به اهداف پیش‌بینی شده برای این پویش ملی نقش کلیدی دارند.


وی «فشارخون» را مهم‌ترین مؤلفه گویای سلامت فرد دانست و گفت: درصد بالای مبتلایان به پرفشاری خون در جمعیت بالای ۳۰ سال کشور و بی‌نشانه بودن ابتلا به این بیماری، موجب شد تا این بسیج ملی در کشور پیش‌بینی شود که در گام نخست بر آگاهی‌بخشی به مردم و شناسایی مبتلایان تمرکز دارد.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز  آمار مرگ و میرهای ناشی از فشارخون بالا در فارس را ۴۷ درصد اعلام کرد و افزود: با توجه به بی‌نشانه بودن پرفشاری خون، شناسایی نشدن به موقع این بیماری، عوارض جبران‌ناپذیری مانند سکته‌های قلبی و مغزی، نارسایی کلیه و بیماری‌های چشم را به همراه می‌آورد و از همین رو قاتل خاموش نامیده شده است.


بهادر کاهش سن بروز سکته‌های قلبی و مغزی در کشور را نشانه هشداردهنده دیگری عنوان کرد که نشان می‌دهد جمعیت جوان‌تری اکنون درگیر ابتلا به فشارخون بالا شده‌اند و علت این مشکلات را باید در مسایلی مانند زندگی شهری، بی‌توجهی به سلامت غذایی، کم‌تحرکی و چاقی دنبال کرد.


وی ادامه داد: در همین راستا، تمام مراکز ارائه خدمات سلامت در کنار ایستگاه‌های سیار بسیج شده‌اند تا در طول برگزاری این پویش ملی، مردم را با بیماری فشارخون بالا و تهدیدهای ناشی از آن بیشتر آشنا کنند.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر نقش کلیدی مردم در سلامت خود به عنوان محوری مهم تأکید کرد که باید مورد توجه قرار گرفته و در این زمینه فرهنگ‌سازی شود.


بهادر تقویت اعتقاد و باور عمومی به این نقش کلیدی در ارتقای سلامت خود را موجب پیشبرد جدی در دستیابی به اهداف سلامت جامعه برشمرد.


وی بیان کرد: سلامت غذایی یکی از مؤثرترین مولفه‌های سلامت اعضای جامعه است که با آگاهی مردم در زمینه انتخاب مواد غذایی سالم، صاحبان صنایع نیز هدایت می شوند.


انتهای پیام/4117/4103/


انتهای پیام/

ارسال نظر