صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۱۰ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۸
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس:

گردشگری مذهبی به رونق تولید و اشتغال کمک می‌کند

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با انتقاد از نبودن زیرساخت‌های لازم برای گردشگری مذهبی در کشور گفت: گردشگری مذهبی می‌تواند به رونق تولید و اشتغال کمک کند.
کد خبر : 381896




به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از خانه ملت، اصغر مسعودی با اشاره به اینکه یکی از ظرفیت‌های بزرگ ایران گردشگری مذهبی است گفت: ایران اماکن مقدس و بقعه‌های متبرکه‌ای دارد که هر کدام از اینها علاوه بر اینکه جاذبه‌های تاریخی دارد،  مشتاقانی نیز در کل دنیا دارد که می‌تواند ظرفیت بزرگی برای گردشگری باشد و از نظر آمار و ارقام می‌توان گفت که بیشترین گردشگر داخلی، گردشگر مذهبی است.


وی افزود: قطعا برای گردشگری مذهبی، زیرساخت‌هایی لازم است اما باید گفت هنوز زمینه‌های لازم برای استفاده از تمام ظرفیت‌های گردشگری فراهم نشده است. هم ظرفیت‌های گردشگری دقیق معرفی نشده و هم زمینه لازم برای حضور گردشگر در آن مکان‌ها فراهم نشده است.

نماینده مردم نی‌ریز و استهبان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ظرفیت بزرگ گردشگری ایران در 3 استان بزرگ مثل خراسان رضوی،  قم و فارس بسیار شاخص است و استقبال خوبی در این استان‌ها از بقاع متبرکه ائمه و امام‌زادگان می‌شود، اما اماکن متبرکه بسیاری داریم که هم ناشناخته هستند و هم در عین حال سند و نسبنامه دقیقی دارند.


نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: متأسفانه به دلیل مشکلاتی که در رابطه با برخی کشورها با کشورهای همسایه پیدا کردیم، برخی از کشورها مانع حضور افرادی که مشتاق حضور در ایران هستند، می‌شوند، از طرف دیگر متأسفانه فضای ایران را بسیار ناامن جلوه می‌دهند و تبلیغاتی می‌کنند که مطابق با واقعیت‌های موجود نیست.


وی اظهار کرد: باید مشوق‌هایی قرار دهیم که بتوان آن را در بخش گردشگری مذهبی استفاده کرد، متأسفانه گردشگری مذهبی برای برخی از گردشگران وجود ندارد تا از اماکن مذهبی و زیارتی بازدید کند؛ کسانی هستند که یک بار به مشهد آمدند و برخی از افراد به دلیل در نوبت ماندن‌های زیاد و اینکه توفیق رفتن به مکه را ندارند اما دوست دارند که به زیارت امام رضا علیه‌السلام بروند.


عضو ناظر مجلس در شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: در کنار گردشگری مذهبی، افرادی که از داخل و یا خارج کشور به زیارت اماکن متبرکه امام و امامزادگان می‌آیند، از ظرفیت‌های دیگر نیز بازدید می‌کنند و این موضوع به رونق اشتغال و درآمدزایی کمک می‌کند و این نگاه نشاط‌آور و معنویت نیز در این سفرها مورد توجه قرار خواهد گرفت.


مسعوی اظهار کرد: حضور گردشگر در اقتصاد موثر است چراکه به رونق هتلداری و مسافرخانه‌ها و کسب و کار عادی کمک می‌کند اما علاوه بر این، نگاه معنوی و روحی روانی خاصی که ایجاد می‌شود، می‌تواند به رونق تولید و اشتغال نیز کمک کند.


این نماینده مردم در مجلس دهم خاطرنشان کرد: جامعه‌ای که در حالت خمودگی است نمی‌تواند مولد و تولیدکننده باشد به همین دلیل حضور گردشگر فعالیت‌های جانبی دیگری نیز دارد و به دلیل تحرکی که ایجاد می‌کند، می‌تواند برای آن کشور و گردشگر مفید باشد؛ به عنوان مثال گردشگری که به مشهد می‌رود در کنار زیارت امام رضا(ع) از چند جای دیگر نیز بازدید می‌کند و تنها یک گردشگر مذهبی نیست و در کنار آن از جاهای دیگر نیز بازدید می‌کند و این امر به رونق اقتصادی کمک می‌کند.


انتهای پیام/4071/ن





انتهای پیام/

ارسال نظر