تغذیه مناسب در ماه رمضان مقاومت بدن را افزایش میدهد
مونا شیرمحمدی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و پزشکی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: در ایام ماه مبارک رمضان تلاش کنید از همه گروههای غذایی استفاده کنید زیرا این موضوع سبب میشود بدن شما در برابر ضعف مقاوم بماند.
وی ادامه داد: همزمانی ماه رمضان با روزهای بلند سبب شده که فاصله سحر و افطار زیاد شود و همین موضوع سبب میشود فعالیت سیستم گوارش بدن کاهش پیدا کند.
این متخصص تغذیه گفت: زمان افطار به دلیل آنکه فاصله بین افطار تا سحر زیاد است تغییراتی در بدن به وجود میآید که باید آن را بهدرستی تنظیم کرد این تغییرات با نوع تغذیه درست برطرف میشود.
وی گفت: در وعده افطار باید از همه گروههای غذای اصلی شامل غلات، لبنیات، سبزیها، میوهها و حبوبات استفاده کند.
شیرمحمدی با تأکید بر اینکه توصیه میشود که افطار با یک لیوان آب ولرم باز شود، ادامه داد: با این کار بدن آماده دریافت مواد غذایی میشود.
وی تصریح کرد: خوردن یک لیوان شیر همراه خرما و کشمش میتواند به تأمین قند بدن کمک کند. زیرا در زمان افطار بدن به یک منبع قند نیاز دارد و خرما میتواند این قند را در اختیار بدن قرار دهد.
این متخصص تغذیه مصرف آبمیوه در وعده افطار را مفید دانست و افزود: خوردن آبمیوههای تازه و طبیعی برای افطار مناسب است و قند موجود در این میوهها میتواند آب از دسترفته از بدن را جبران کند.
شیرمحمدی عنوان کرد: انواع سوپ و حلیم نیز میتواند غذای مناسبی برای افراد روزهدار بهحساب بیاید، زیرا مواد غذایی موجود در سوپ و حلیم، ویتامینهای ضروری بدن را تأمین میکند.
وی افزود: در وعده افطار از خوردن آب سرد و انواع نوشابه گازدار جلوگیری کنید، زیرا نوشیدنیهای خنک به سیستم گوارشی و هضمی و کبدی شما آسیب میزند.
انتهای پیام/4122/4087/
انتهای پیام/