تأسیس مدارس مهارتی در راستای مهارتآموزی دانشجویان
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، سیدمحمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در سومین جشنواره گردشگری خوراک با گرامیداشت روز استاد و قدردانی از برگزاری این جشنواره، گفت: جشنواره گردشگری خوراک به دلیل وجود دانشجویان باانگیزه و پرتلاش، دارای اهمیت است.
وی تأکید کرد: باید کاری کرد که تلاشهای دانشجویان در بیرون از دانشگاه دیده شود و این کار زمانی تحقق خواهد یافت که با تأسیس مدرسه مهارتی در واحدهای دانشگاه به خصوص واحد تهران غرب، مهارت آموزی را به دانشجویان بیاموزیم.
سومین جشنواره گردشگری خوراک در راستای منویات مقام معظم رهبری (سال رونق تولید)، حمایت از تولید داخلی با تغییر الگوی مصرف خانوادههای ایرانی، اصلاح الگوی مصرف و اعمال سیاستهای اقتصاد مقاومتی، بالا بردن نسبت غلات و کربوهیدراتها در سبد کالای خانوادههای ایرانی و سلامت تغذیه بومی با تکیه بر سبک زندگی ایرانی- اسلامی با محوریت برنجهای ایرانی ویژه سفره ماه مبارک رمضان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.
معرفی غذاهای بومی ویژه، اصلاح سبک زندگی در عرصه تغذیه، تقویت فرهنگ سنتی تغذیه، استفاده از خوراک بومی ایرانی با ارزش غذایی بالا، افزایش انگیزه نوآوری و بکارگیری خلاقیتهای ذهنی دانشجویان گردشگری و هتلداری در حوزههای آشپزی و شیرینیپزی ایرانی اسلامی، توجه به الگوهای غذایی از اهدف اجتماعی سومین دوره جشنواره گردشگری خوراک بود.
انتهای پیام/4107/4116/
انتهای پیام/