صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۲۷ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
رئیس دانشگاه آزاد تویسرکان:

شغل معلمی یک کار خدایی است

رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تويسركان گفت:هرفردی در شغل معلمی همت می‌گمارد کار خدایی انجام می‌دهد و عنوان مقدس معلمی برگرفته از اوصاف خداوند متعال است.
کد خبر : 378279

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تویسرکان، مجتبی بابایی صبح امروز در مراسم سالروز شهادت استاد شهيد مرتضی مطهری و بزرگداشت مقام معلم که با حضور استادان و اعضای هیئت علمی این دانشگاه در مزرعه تحقيقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان برگزار شد، اظهار کرد: نخستین معلم انسان خود خداست که تربیت‌کننده انسان است و هر فردی در شغل معلمی همت می‌گمارد کار خدایی انجام می‌دهد.


وی افزود: عنوان مقدس معلمی برگرفته از اوصاف خداوند متعال است که در قرآن کریم می‌فرماید: «علم الانسان مالم یعلم (علق-5) خداوند متعال به‌ انسان آنچه را نمی‌دانست یاد داد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان با بیان حديث شريفی از حضرت رسول(ص) در مورد مقام معلم که می‌فرمایند: «انما بعثت معلما» همانا که من به‌عنوان معلم انسان‌ها مبعوث شده‌ام خاطرنشان کرد: این آیات و احادیت تأکید بر این دارند که شغل معلمی شغلی الهی است و جایگاه رفیع علم و دانش و به‌تبع آن مقام شامخ معلم را نشان می‌دهد.


بابایی با بیان اینکه جایگاه و شأن معلم جایگاه والایی است و احترام به‌معلم درونی و ذاتی است و همه شأن معلم را به‌خوبی می‌شناسیم، تأکید کرد: همه فعالان در عرصه‌های مختلف برابر مقام معلمان سر تعظیم فرود می‌آورند.


در ادامه حجت‌الاسلام علی‌محمد برنا عضو بازنشسته هیئت علمی این واحد دانشگاهی با بیان آیاتی از قرآن و احاديث اهل‌بيت (ع) به‌بيان فضائل و جايگاه علم و عالم پرداخت و با نقل حدیثی از پیامبر گرامی اسلام(ص)  که می فرمایند: «الآباء ثلاثة، أبٌ ولدک، و أبٌ زوّجک، و أبٌ علّمک» هر انسانی سه پدر دارد: نخست پدری که باعث به‌وجود آمدن او شده، دوم پدری که دخترش را به عقد او در می‌آورد و سوم، پدری که به‌انسان علم می‌آموزد به‌والا بودن مقام معلم در حد پدر تأکید کرد.


وی افزود: مقام و مرتبه کسی که به‌انسان علم می‌آموزد تا حد پدر انسان بالا می‌آید و بر او حقی همچون حق پدری پیدا می‌کند و البته این به‌صورت عام است و شامل استاد و معلمی که زن است هم می‌شود و می‌توان گفت در این صورت مقامی همچون مقام مادر انسان را دارا است و اینها نشان دهنده جایگاه رفیع علم و دانش را مشخص می‌کند.


انتهای پیام/4117/


انتهای پیام/

ارسال نظر