صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۱۰ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸
افروس با آنا مطرح کرد:

برنامه دانشگاه آزاد دزفول برای فعال‌سازی کارگاه‌های تحقیقاتی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دزفول گفت: تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فعال‌سازی کارگاه‌های تحقیقاتی با رویکرد تجارت علم از برنامه‌های مهم و اساسی این دانشگاه است.
کد خبر : 377359

 علی افروس در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در دزفول به مناسبت 15 اردیبهشت 66 سالروز راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول اظهار کرد: این دانشگاه 15 اردیبهشت 1366 با هدف تربیت نیروهای متخصص و متعهد و افزایش سطح دانش و آگاهی علاقه‌مندان به تحصیل با هدف توسعه علمی، اقتصادی و اجتماعی در شهرستان دزفول تأسیس شد.


وی در مورد دستاوردهای این واحد دانشگاهی اظهار کرد: اکنون با گذشت 32 سال فعالیت، این مرکز آموزش عالی مزایای فراوانی مانند کادر علمی مجرب و توانمند، انواع طرح‌های تحقیقاتی در زمینهٔ اقتصاد دانش‌بنیان، مجتمع پیشرفته ورزشی در استان خوزستان، انواع تسهیلات مالی، توجه به امور رفاهی دانشجویان و کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های مجهز به پیشرفته‌ترین امکانات را داراست به‌طوری که بعضی از این آزمایشگاه‌ها به‌عنوان آزمایشگاه‌های معتمد در استان معرفی‌ شده‌اند.



رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول خاطرنشان کرد: 207 عضو هیئت‌علمی تمام‌وقت و 111 حق‌التدریس با درجه استادی، دانشیار و استادیار و مربی، سه کتابخانه مجزا با بیش از 252 هزار جلد کتاب و پنج سالن مطالعه با اتوماسیون کتابخانه‌ای، سه سایت کامپیوتر و حدود 100 کارگاه و آزمایشگاه مجهز به پیشرفته‌ترین امکانات، 140 هزار مترمربع فضای آموزشی، فرهنگی، اداری، کارگاهی و آزمایشگاهی، نخستین مرکز رشد واحدهای فناور در استان وابسته به پارک علم و فناوری خوزستان با مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با 24 هسته و واحد فناور را می‌توان از دیگر امتیازات این دانشگاه نام برد.


افروس با بیان اینکه در این واحد دانشگاهی 9 رشته دکتری فعال است، گفت: دسترسی به منابع و ژورنال‌های بین‌المللی به‌صورت رایگان، سایت کامپیوتر اختصاصی و مجلات تحقیقات نوین در برق و مکانیک، تبدیل انرژی، مرکز تحقیقات مواد و انرژی، آزمایشگاه‌های تخصصی برق، کشاورزی، کامپیوتر، مکانیک و عمران را می‌توان جزء امکانات رفاهی و تخصصی دانشجویان برشمرد.


 


وی بیان کرد: راه‌اندازی دو مرکز تحقیقات فناور محصولات سالم و باستان‌شناسی و توریسم، پیگیری برای راه‌اندازی یک مرکز تحقیقات دیگر، توسعه محصولات دانش‌بنیان و حضور در نمایشگاه‌های مهم برای معرفی محصولات تولیدی ازجمله برنامه‌های پیش روی این واحد دانشگاهی در سال 98 است که مراسم افتتاحیه مراکز تحقیقاتی فناوری تولید محصولات سالم و ارگانیک و باستان‌شناسی و توریسم هفته گذشته انجام شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول افزود: تجاری‌سازی حداقل یک یا دو محصول دانش‌بنیان، فعال‌سازی کارگاه‌های تحقیقاتی با رویکرد تجارت علم، برگزاری همایش‌های ملی، گسترش مجله‌ها و برگزاری مسابقات و رویدادهایی چون ایتاپ، استارتاپ و شهر هوشمند جزء برنامه‌های اساسی و پیش‌ روی این واحد دانشگاهی خواهد بود.



افروس گفت: هدایت رساله‌های دانشجویان ارشد و دکتری تخصصی برای حل مشکلات صنعت و جامعه و برگزاری مناسبت‌های فرهنگی باکیفیت مناسب ازجمله فعالیت‌های مهم دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول  در سال جاری است.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر