صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۵ - ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
اتهام مجلس به دانشگاه‌؛

میرزاده: دانشگاه‌ها متهم ایجاد بازار سیاه پایان‌نامه هستند

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه‌ها با تعیین اولویت‌های پژوهشی تکراری در ایجاد بازار فروش پایان‌نامه و تقلب آثار علمی سهیم است.
کد خبر : 376117

میرحمایت میرزاده در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره خلاء سازوکارهای اجرایی قانون مصوب مبارزه با تقلب آثار علمی و فرهنگی گفت: مجلس شورای اسلامی در راستای مبارزه با تقلب علمی قانونی روشن و شفاف برای تولید‌کنندگان، استفاده‌کنندگان، دانشجویان، استادان و ناشران آثار علمی وضع و تصویب کرده است.


سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علاوه بر سایر دستگاه‌های نظارتی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان متولیان آموزش عالی کشور باید درصورت مشاهده تخلف و تقلب علمی در اسناد و پایان‌نامه‌های علمی، از دستگاه‌های نظارتی برای ورود به موضوع دعوت کنند.


میرزاده تصریح کرد: دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی باید صحت آثار علمی،  پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها را همزمان با جلسات دفاع مورد بررسی قرار دهند و از تکرار محتوا و تکثر موضوعات مشابه اجتناب کنند. اعضای هیئت علمی نباید موضوعات و محتوای تکراری دانشجویان و محققان را به‌عنوان سند علمی بپذیرند.


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم مسئله‌محوری دانشگاه‌ها در تعیین موضوعات اولویت‌های علمی و پایان‌نامه‌ها اظهار کرد: دانشگاه‌ها با تعیین اولویت‌های پژوهشی تکراری در ایجاد بازار فروش پایان‌نامه و تقلب آثار علمی سهیم هستند.


وی بیان اینکه دانشگاه‌ها آثار حاصل از تقلب و تخلف را می‌پذیرد، عنوان کرد: دانشگاه‌ها باید از دستگاه‌های نظارتی همچون مجلس شورای اسلامی درخواست کنند تا نمایندگان با طرح سؤال و تذکر از وزرای مربوطه موضوع را پیگیری کنند.


میرزاده در پایان خاطرنشان کرد: قانون مبارزه با تقلب آثار علمی به‌صورت شفاف مصوب شده است و برخورد با متخلفان در این مقوله در درجه نخست به عهده دانشگاه‌ها بوده و به‌صورت کلی دولت، رسانه و مجلس و دستگاه‌های نظارتی نیز باید به این حوزه ورود کنند.


انتهای پیام/4107/4116/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر