صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۶:۳۶ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۸
یک روانشناس:

وجود مهدهای کودک سیار در مناطق سیل‌زده اثرات روانی مثبتی دارد

یک روانشناس گفت: وجود مهدهای کودک سیار پس از سیل باعث شد از اضطراب کودکان کاسته شود و آنها را آرام آرام به عادی‌سازی این اتفاق و شرایط زندگی بازگرداند.
کد خبر : 374472

آندیا عباسیان در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، درباره چگونگی تأمین آرامش ذهنی و سلامت روانی به سیل‌زدگان گفت: در بحران دو فاکتور اضطراب و افسردگی اتفاق می‌افتد.


وی با بیان اینکه همه ما در شرایطی زندگی می‌کنیم که با یک پیشامد و اتفاق دچار اضطراب می‌شویم، افزود: در مرحله اول باید این اضطراب را مدیریت کرد چرا که به دنبال اضطراب افسردگی پیش می‌آید.


این روانشناس ادامه داد:‌ بیشتر آمار خودکشی، پس از بحران  به‌وجود می‌آ‌ید چرا که فرد به دنبال اضطرابی که دارد دچار افسردگی و سپس دست به خودکشی میزند.


عباسیان بیان کرد:‌ یکی از کارهای خوبی که انجام شد، برپایی مهدهای کودک سیار پس از سیل بود که این باعث شد از اضطراب کودکان کاسته شود و آنها را آرام آرام به عادی‌سازی این اتفاق و شرایط زندگی بازگردانند.


وی گفت: خوب است با این حمایت‌های اجتماعی و حرکت‌های مردی این پیام را به مناطق سیل‌زده انتقال دهیم و همه چیز را به جای خود آرام آرام برگردانیم. چرا که می‌توانند با این حرکت‌های شیرین جهادی در تلخ‌ترین شرایط طاقت بیاورند.


انتهای پیام/4046/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر