صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۲۷ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۸
غفاری:

جامعه‌سازی و تمدن‌سازی از اصول مطرح شده در بیانیه گام دوم است

معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: جامعه‌سازی و تمدن‌سازی از اصولی است که در بیانیه‌ گام دوم انقلاب نیز مطرح شده است.
کد خبر : 373728

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌‌‌‌‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا, غلامرضا غفاری در جمع اعضای اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با عنوان «جوان پیشرو در تمدن‌سازی»که در هتل فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد, با اشاره به بیانیه گام دوم گفت: هدف‌گذاری این بیانیه بیشتر معطوف به بخش جوان و دانشجو است و نسل دانشجو باید بداند که تاریخ معاصر و بعد از انقلاب را باید بخواند و نسبت به آن اطلاع کاملی داشته باشد.


معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: کسانی که در حوزه تحولات اجتماعی و انقلاب اشراف دارند, می‌دانند که پایداری تحولات نقش مهمی در عظمت و جایگاه آن دارد.انقلابی که در بهمن 57 به پیروزی رسید توانسته باقی بماند و هر روز نیز بر عظمتش افزوده شود.


غفاری با اشاره به رساله دکترایی با عنوان «تحولات اجتماعی ایران» نوشته «جان فوران» متخصص و جامعه‌شناس شرق، تصریح کرد: در این رساله تحولات ایران در دوران صفویه تا معاصر ما بررسی شده است. البته این رساله به کتاب تبدیل شده و این کتاب عنوانی فرعی با نام «مقاومت شکننده» دارد. به گفته او, هر کدام از انقلاب‌های ایران با مقاومتی روبرو شدند و این مقاومت‌ها همگی شکسته شدند اما انقلاب اسلامی این‌گونه نبوده است و علی‌رغم همه تهدیدها توانسته هویت پیدا کند و در صحنه جهانی برای خود جا باز کند.


معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری افزود: وقتی بیانیه گام دوم انقلاب را در دستور کار خود قرار می‌دهیم اولین نکته مورد توجه این است که باید نگاهی منظومه‌ای و کل‌گرایانه به این منشور بلند داشته باشیم.


وی تصریح کرد: خود را فراتر از شرق و غرب دیدن, شکل‌گیری نظمی تازه با مختصات تازه و در کنار نظم‌های دیگر, داعیه‌داری و تعریف رسالت جهانی, انقلاب اسلامی ایران را در جهان ممتاز کرده است.


غفاری بیان کرد: خودسازی, جامعه‌سازی و تمدن‌سازی از اصولی است که در بیانیه‌ گام دوم نیز مطرح شده است. وقتی صحبت از تمدن‌سازی می‌شود نگاه آینده‌نگرانه، فرانسلی و تاریخی وجود خواهد داشت و این حرکت نباید در نسل حاضر محصور شود و باید به نسل‌های بعد منتقل گردد.


معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: دنیاگرایی و دین‌گرایی, اخلاق عملی و نظری و همچنین جمهوریت و اسلامیت در این بیانیه کنار هم مطرح شده است و طرح عصر تازه و رویش‌های جدید به یمن آغاز انقلاب اسلامی در منطقه و سطح جهانی پدید آمده است.


وی تصریح کرد: توانایی ما در گرو علم است و این مسئله برای جامعه دانشگاهی حائز اهمیت است لذا در بیانیه گام دوم انقلاب به این مسئله تأکید ویژه‌ای می‌شود.


غفاری در پایان بیان کرد: پرهیز از افراط و تفریط نیز مسئله‌ای است که در گام دوم باید به آن توجه شود. تندروی‌های جریانات مارکسیستی و وادادگی‌های برخی جریانات هم از مثال‌های افراط و تفریطند. البته نکته‌های فراوانی از این قبیل در بیانیه‌ای گام دوم وجود دارد که دانشجویان باید به آن توجه کنند.


انتهای پیام/4126/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر