صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۴۱ - ۲۵ فروردين ۱۳۹۸

برنامه‌های سلامت روان چه تأثیری دارند؟

دانشمندان نگران هستند که مضرات اپلیکیشن‌های سلامت روان از فواید آن بیشتر باشد.
کد خبر : 373541

به گزارش خبرنگار حوزه‌ دانشگاه‌های جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از تایمز هایر اجوکیشن، سلامت روان دانشجویان همیشه یکی از مسائل داغ روز بود تا اینکه تکنولوژی برای این مشکل نیز راه‌حلی پیدا کرد: اپلیکیشن‌های سلامت روان.


در بسیاری از مؤسسات آموزش عالی به دانشجویان توصیه می‌شود که از  اپلیکیشن‌های سلامت روان استفاده ‌کنند. با این حال دانشمندان هشدار داده‌اند که استفاده از این نوع برنامه‌ها می‌تواند بیشتر به ضرر دانشجویان باشند.


در حالی که نگرانی برای سلامت روان دانشجویان افزایش می‌یابد، لیست انتظار مشاوره در دانشگاه‌ها نیز بیشتر و بیشتر می‌شود. بسیاری از دانشگاه‌ها به دانشجویان و کارکنان خود توصیه می‌کنند که برای حل مشکلات روانی از منابع آنلاین استفاده کنند.


اپلیکیشن‌های زیادی برای ارائه مشاوره آنلاین وجود دارند که استفاده از اکثر آنها رایگان است. برخی از این برنامه‌ها مختص دانشجویان است و برای استفاده از برخی دیگر باید در یکی از دانشگاه‌های موردنظر ثبت‌نام کرده باشید.


به گفته دانشمندان، این اپلیکیشن‌ها براساس اطلاعات و شواهد علمی محدود ساخته می‌شوند. از سوی دیگر دانشگاه‌ها از این اپلیکیشن‌های مشاوره روانی استفاده می‌کنند تا نشان دهند که به سلامت روان دانشجویان اهمیت می‌دهند.


محققان هشدار می‌دهند که امکان تشخیص نادرست و پیشنهاد روش درمانی نامناسب در این اپلیکیشن‌ها بسیار شایع است که این امر می‌تواند باعث مشکلات زیادی شود.


انتهای پیام/4107/4021/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر