صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۲۵ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۸
نوری‌زاده در گفتگو با آنا:

8 هزار و 200 دانش‌آموز درخوزستان گرفتار سیل شدند

مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش خوزستان گفت: 8 هزار و 200 دانش‌آموز در خوزستان گرفتار سیل شدند البته به غیر از شهرستان‌هایی که امروز دستور تخلیه‌شان صادر شد.
کد خبر : 371230

بابک نوری‌زاده در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، گفت: در استان خوزستان، سیل شرایط مدارس را تحت تأثیر خود قرار داده است و از آنجا که سیل بسیاری از مسیرها را مسدود کرده و مناطق روستایی در محاصره سیل قرار دارند، هنوز به‌طور دقیق میزان خسارات مشخص نشده اما در برخی از مناطق و روستاهای اطراف رودخانه کرخه، اکثر مدارس تا دو متر زیر آب رفته‌اند.


وی در ادامه افزود: 135 مدرسه در این استان آسیب جدی دیدند و میزان خسارت‌های آن بعد از فروکش کردن آب مشخص خواهد شد.


مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش استان خوزستان خاطرنشان کرد: بیش از 8 هزار و 200 دانش‌آموز تا عصر دیروز حضور در مدرسه را تا روز سه‌شنبه از دست داده‌اند و این به‌غیر از شهرستان‌های هویزه و سوسنگرد است که امروز دستور تخلیه آنها صادر شده است. در واقع این شهرها بیش از 60 هزار نفر جمعیت دارد که آمار آن به دانش‌آموزان دیگر اضافه می‌شود.


نوری‌زاده با اشاره به اینکه 160 مدرسه در قالب یک‌هزار و 100 کلاس درس به اسکان موقت سیل‌زدگان اختصاص یافته است، ادامه داد: آمارهایی که ما از این مدارس داشتیم این بود که بیش از 12 هزار پرس غذای گرم روزانه با کمک خیران و همکاران فرهنگی به‌صورت امدادی در بین مردم توزیع می‌شد.


مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش استان خوزستان در ادامه خاطرنشان کرد: مدارس دو طبقه نیز به انبار وسایل سیل‌زدگان اختصاص پیدا کرد تا جای امنی برای آنها باشد. وسایل نقلیه آموزش و پرورش نیز در اختیار مردم قرار گرفت و گروه‌های امدادی مانند هلال احمر و ارتش و سپاه تلاش کردند تا در کنار مدارس، مأمنی برای افراد سیل‌زده ایجاد شود.


وی به اجرای برنامه‌های ورزشی و شاد برای دانش‌آموزان اشاره کرد و افزود: در برخی از مناطق، حمام احداث کردیم تا سیل زمینه بیماری‌های دیگر را فراهم نکند.


نوری‌زاده اضافه کرد: کار خوبی که همکاران کانون پرورش فکری انجام دادند، ایجاد کتابخانه سیار بود که این برنامه جدای از نمایشگاه برنامه‌های عروسکی صورت می‌گرفت.


مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش استان خوزستان خاطرنشان کرد: این مدارس پیش از آنکه در اختیار سیل‌زدگان قرار بگیرد، برای میهمانان نوروزی مفروش شده بود.


انتهای پیام/4087/


انتهای پیام/

برچسب ها: مناطق روستایی
ارسال نظر