جریان دوباره تشکلهای دانشجویی در رگهای دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش خبرنگار حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بهصراحت میتوان سال ۹۷ را سال قدمهای استوار دانشگاه آزاد اسلامی برای تبدیلشدن به بازوی علمی کشور دانست. چراکه سیاستهای دانشگاه آزاد اسلامی و فعالیتهای انجامگرفته در آن نماد همت و تلاش انقلابی برای دست یافتن به قلههای علم و ترقی است.
تشکلهای دانشجویی یکی از مسائلی است که باید توجه ویژهای به آن داشت به عبارتی این تشکلهای دانشجویی نقش عمده و مهمی در پیشبرد آرمانهای انقلاب اسلامی دارند. دانشگاه یک حرکت سامانیافته جمعی است که نسبت به کشف رمز و راز و بهکارگیری آن در زندگی بشری در جهت رستگاری مسئولیت دارد و رستگاری فراتر از حرکت به سمت جامعه اقتصادی است. اگر تعریف ما از دانشگاه این باشد، کارکرد نهادهای دانشجویی در محیط دانشگاه چیست؟ این موضوع باید بازتعریف و اثرگذاری آن در اجتماع مشخص شود.
دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به این مسئله اذعان کرد: برخی فکر میکنند تشکلهای دانشجویی باید چهره اپوزیسیون داشته باشند اما فعالیتهای دانشجویی باید در مسیری قرار گیرد که سیر تحول و تطور داشته و با مسائل متعدد و مختلف آشنا شوند و در عین حال محلی برای بروز و ظهور استعدادهای اجتماعی باشند.
رشد و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی تا جایی پیش رفت که نشست تخصصی با اتحادیههای دانشجویی و تشکلهای اسلامی دانشگاه آزاد به پای ثابت جلسات این دانشگاه شده و به یکی از ارکان این دانشگاه تبدیل شد.
آمادگی داریم جبهه جهاد علمی را به دانشجویان بسپاریم
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در دیداری که به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو با اعضای شورای مرکزی اتحادیههای دانشجویی کشور و جمعی از مسئولان بسیج دانشجویی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی داشت، به اهمیت فعالیت تشکلهای دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی دارای قابلیتها و پتانسیلهای فراوانی است و از لحاظ ساختار بروکراسی اداری در وضعیت بهتری قرار دارد. اگر میخواهیم تحول فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی صورت گیرد، متولیان این امر دانشجویان و تشکلهای دانشجویی که در چارچوبهای قانونی و دقیق فعالیت میکنند، خواهند بود. دیدگاههای راهبردی تشکلهای دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی میتواند تحول یک شهر را تحت تأثیر قرار دهد، چرا که در این صورت جوانان انقلابی ولایتمدار برای توسعه شهر فکر خواهند کرد. آمادگی داریم که جبهه جهاد علمی و فرهنگی را به دانشجویان و تشکلهای دانشجویی بسپاریم.
حجتالاسلام کلانتری معاون فرهنگی-دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این رابطه اظهار داشته است: شبکههای کارآمدی مانند شبکه بزرگ بسیج دانشجویی، بسیج اساتید، تشکلهای دانشجویی، مدافعین و طرفداران نظام و انقلاب اسلامی، دروس معارف اسلامی، هیئتهای مذهبی- دانشجویی و شبکههای فرهنگی متعدد دیگر ایجاد شده و تلاش ما برای روزآمدکردن این شبکههاست.
بنا به گفته مهدی قربانی گلشنآبادی مدیرکل تشکلهای دانشگاه آزاد اسلامی اتحادیههای دانشجویی در حال تأسیس دفاتر متعددی در دانشگاه آزاد هستند و از طرفی اتحادیههای مربوط به این دانشگاه نیز توانستهاند فعالیتهای خود را از سر بگیرند.
به عبارتی به صراحت میتوان گفت که دانشگاه آزاد اسلامی، بستر مناسبی برای رشد و گسترش فعالیتهای دانشجویی شده است، فعالیتهایی که به نوبه خود توانمندی کشور را در پیشبرد امور مختلف بالاتر خواهد برد. در دورهای که بسیاری از ارگانها و افراد درصدد محدود کردن تشکلهای دانشجویی برآمدهاند، دانشگاه آزاد اسلامی تواسنته است فضای فراخی را برای تشکلها فراهم کند. از این رو سال 98، برای تشکلهای دانشجویی بسیار درخشانتر خواهد بود.
انتهای پیام/4107/
انتهای پیام/