صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۷ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۷
سردار رحیمی خبر داد:

کشف 237 کیلوگرم مواد مخدر و پلمپ 90 منزل معتادان در هرندی

رئیس پلیس پایتخت با اشاره به جمع‌آوری 9 هزار معتاد از مناطق جنوب تهران، گفت: با دستور مقامات قضائی 90 منزل معتادان در منطقه هرندی پلمپ شد.
کد خبر : 368642

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط‌عمومی پلیس پایتخت، حسین رحیمی از شناسایی و جمع‌آوری معتادان متجاهر و تخریب و پلمپ منازل پلاک قرمز در منطقه هرندی خبر داد و گفت: از روزی که طرح پاکسازی مناطق هرندی، شوش و مولوی آغاز شد، یک‌هزار و 800 اکیپ متشکل از یک‌هزار نفر نیروی پلیس فعال شدند.


رئیس پلیس پایتخت افزود: 9 هزار نفر از معتادان و خرده‌فروشان مواد مخدر جمع‌آوری و دستگیر شدند که از این تعداد، 2 هزار و 226 خرده‌فروش توسط پلیس شناسایی شدند.
وی با بیان اینکه 6 هزار و 649 معتاد متجاهر از منطقه هرندی جمع‌آوری شد، تصریح کرد: ۱۳۱ نفر از این افراد زن هستند؛ همچنین ۲۷ قاچاقچی بزرگ نیز در این مناطق شناسایی و دستگیر شدند.
رحیمی افزود: از این مناطق ۲۳۷ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شد و ۱۹۵ منزل که پاتوق معتادان بوده شناسایی شد و ۹۰ منزل و ۶۵۷ اتاق این منازل پلمپ شدند و از طرفی با دستور مقام قضائی آب، برق و گاز این منازل به‌صورت کامل قطع شد.
رئیس پلیس پایتخت با اشاره به اینکه ۲۰ منزل پلاک قرمز دیگر در حال پلمپ شدن هستند، بیان کرد: ۲۱۹ نفر از معتادان از اتباع خارجی و همچنین ۱۴۸ خانواده بی‌بضاعت در این محله وجود دارند که در معرض خطر هستند و با هماهنگی‌های انجام شده با کمیته امداد امام خمینی، مقرر شد تا به معیشت این‌ افراد رسیدگی شود تا بعدها دچار مشکل نشوند.
وی گفت: ۱۷ مسجد در این محل در حال فعالیت فرهنگی هستند و ۹ کلاس آموزشی توسط معاونت اجتماعی پلیس تهران تشکیل شده است.
رحیمی با بیان اینکه ۱۴ مرکز DIC در این منطقه وجود دارد و از تمام پایتخت برای تهیه قرص به این مراکز مراجعه می‌کنند، خاطرنشان کرد: متمرکز شدن این مراکز در این محل کار ما را مختل کرده است لذا از بهزیستی درخواست کردیم که این مراکز را در سطح شهر تهران پراکنده کند؛ همچنین با درخواست از معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مقرر شد تا معتادان متجاهری که سنشان کمتر از ۱۸ سال است را رسیدگی کنند چراکه در مجموع یک‌هزار و 500 معتاد متجاهر وجود دارد که سازمان بهزیستی شرایط آنها را بررسی نکرده است.


انتهای پیام/4110/


انتهای پیام/

ارسال نظر