شناسایی طرحها و پروژههای اقتصادی و عمرانی اجرانشده
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از استانداری کهگیلویه و بویراحمد، جعفر گوهرگانی با توجه به احصا و شناسایی طرحها و پروژههای اقتصادی و عمرانی اجرانشده و ناتمام سفر مقام معظم رهبری و دولتهای گذشته گفت: همه دستگاههای اجرایی استان و فرمانداران لیستی از این نمونه طرحها و پروژهها تهیه و به تفکیک به دو حوزه اقتصادی و عمرانی استانداری ارسال میکنند و بخشی از کارها در استان انجام و آن بخشی که قابل رفع نباشد از طریق مرکز کشور پیگیری میشود.
گوهرگانی بیان کرد: این طرح یک برنامه کشوری است که در این استان و در سفر سهروزه یک ماه گذشته معاون اقتصادی وزیر کشور و بازدید وی به همه مناطق استان، کلید زده شد.
وی افزود: همه دستگاههای اجرایی ملزم شدهاند که طرحها و پروژههای بهزمینمانده خود را با تمام مشخصات و علت مشکلات برای برنامهریزی نهایی، تصمیمگیری و بودجهریزی اعلام کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کهگیلویه و بویراحمد، حرکت استان بر اساس سند آمایش سرزمینی در سال جاری را راهبردی بیان کرد و گفت: ملاک کار استان در سال ۹۸ این سند خواهد بود.
وی بیان کرد: این سند در استان در قالب هشت جلد کتاب تهیه و تدوین و در شورای برنامهریزی استان مصوب و برای تصویب نهایی به مرکز کشور ارسال شده است.
گوهرگانی عنوان کرد: تا زمانی که این سند به استان ابلاغ شود، اولویتهای اصلی در قالب چکیدهای از این سند مشخص شده که استان برنامههای کاری خود را بر این اساس به اجرا درخواهد آورد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کهگیلویه و بویراحمد به استقرار نمایندگی دستگاههای اجرایی در مرکز شهرستانهای استان که تاکنون اقدامی نشده تأکید کرد و گفت: این موضوع به همه دستگاههای اجرایی ابلاغ شده و فرمانداریها نیز پیگیر این مسئله باشند.
ساماندهی گلزار شهدا، تعیین وضعیت افراد بازمانده از تحصیل و ضرورتها و نیازمندی فضاهای آموزشی استان، نصب دکلهای مخابراتی در نقاط ضروری، تعیین مناطق حفاظت شده و مرزبندی آن برای فعالیتهای اقتصادی و موضوع آبیاری نوین در استان از جمله دستور کار مصوبات سفر معاون اقتصادی وزیر کشور در این نشست مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/