صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۵ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
شمسایی:

سازمان برنامه‌و‌بودجه به لایروبی رودخانه‌ها اعتبار تخصیص نمی‌دهد

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان گفت: سازمان برنامه و بودجه کشور، حاضر به تأمین اعتبار لایروبی رودخانه‌های استان نیست.
کد خبر : 361370

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از سازمان آب و برق خوزستان، محمدرضا شمسایی صبح امروز در جلسه بررسی شرایط منابع آبی و اقدامات انجام شده در حوضه‌های کرخه و کارون با قدردانی از تلاش همه دستگاه‌های درگیر در بحران سیل اخیر گفت: خوشبختانه با تعامل مناسب و حضور پررنگ همه مسئولان در بحران سیل اخیر، شاهد کمترین میزان خسارت بودیم و اگر این همگرایی وجود نداشت، یقیناً حجم خسارت بسیار بیشتر می‌شد.


وی با رد بعضی آمارها در مورد میزان خسارت سیل اخیر به کشاورزان افزود: برخلاف آمارهای منتشر شده، طبق اسناد رسمی کمتر از 4‌ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی به زیر سیل رفت که از این میزان نیز مساحتی کمتر از یک‌هزار هکتار خارج از حریم بستر رودخانه‌ها بوده است و مابقی اراضی در بستر رودخانه‌ها بودند.


مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان درباره ضرورت لایروبی رودخانه‌ها اظهار کرد: در ۱۰ سال گذشته توانستیم 7.5 میلیون مترمکعب از مساحت رودخانه‌های استان را لایروبی کنیم که برای لایروبی کامل رودخانه‌های استان به اعتباری افزون بر ۴۷۰ میلیارد تومان نیاز داریم که سازمان برنامه و بودجه کشور حاضر به تخصیص این اعتبار نیست.


شمسایی با اعلام این موضوع که لایروبی رودخانه‌ها کاری دائمی است، تصریح کرد: کارهای مطالعاتی لازم در مورد لایروبی رودخانه‌ها انجام شده و وزارت نیرو نیز موافقت خود را در این زمینه اعلام کرده است؛ اما سازمان برنامه و بودجه کشور این موضوع را فاقد اولویت مطرح می‌کند و حاضر به تأمین اعتبار آن نیست.


وی اظهار کرد: برخلاف بعضی اظهارات غیرکارشناسانه، اگر سدها وجود نداشتند امروز شاهد یک بحران بسیار بزرگ در کشور بودیم. ورودی سد کرخه 6 هزار و ۷۶۳ مترمکعب بر ثانیه بود که اگر سد کرخه این حجم آب را مدیریت نمی‌کرد، کل شهر دشت آزادگان به زیر آب می‌رفت.


مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با قدردانی از پشتیبانی دستگاه‌های مختلف در سیل اخیر افزود: در این مدت سازمان آب و برق خوزستان با بسیج همه امکانات از جمله ۱۰۰ دستگاه وسیله نقلیه از همه ظرفیت‌های خود در کنار سایر دستگاه‌های دولتی برای مقابله با این بحران استفاده کرده است که از استاندار و مدیرکل بحران انتطار داریم تا زمان حل کامل همه مشکلات، خدمات‌رسانی سایر دستگاه‌ها را متوقف نکنند.


انتهای پیام/4121/4103/


انتهای پیام/

ارسال نظر