صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۴:۴۵ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
بیانیه گام دوم انقلاب؛

علوی‌راد: رفع چالش‌های درونی اقتصاد سبب ثبات نظام سیاسی می‌شود

استاد دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: ثبات سیاسی که مدنظر رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب است، نیازمند اقتصادی درون‌گراست.
کد خبر : 361083

عباس علوی‌راد در گفتگو با خبرنگار حوزه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره تحلیل محورهای اقتصادی بیانیه گام دوم انقلاب و دلیل چرایی اهمیت اقتصاد، اظهار کرد: اقتصاد برای دولت و کشور یک نقطه‌ کلیدی تعیین‌کننده است.


وی افزود: اقتصاد قوی، نقطه‌ قوّت و عامل مهم سلطه‌‌ناپذیری و نفوذ ناپذیری کشور است و اقتصاد ضعیف، کلید ضعف و زمینه‌‌ساز نفوذ و سلطه و دخالت دشمنان خواهد بود که رهبری به درستی و با منطق خوبی به این موضوع اشاره کردند.
استاد دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه ارتباط قدرت اقتصادی با ثبات سیاسی داخلی، اقتدار بین‌المللی و درجه استقلال کشورها ارتباط دارد، افزود: مدیریت و نظام اقتصادی مناسب و حفظ ثبات اقتصادی درون کشورها یکی از اولویت‌های اساسی حفظ نظام‌های سیاسی محسوب می‌شود.


علوی‌راد با بیان اینکه از سوی دیگر در روابط بین‌الملل داشتن قدرت اقتصادی بالاتر باعث افزایش قدرت چانه‌زنی کشورها در محافل بین‌المللی خواهد شد، ادامه داد: کشورهای با بنیان‌های اقتصادی ضعیف، شکننده و غیر متنوع از دیرباز در مقابل تهدید به انزوا و تحریم از سوی قدرت‌های اقتصادی دنیا، معمولا دچار چالش‌های جدی می‌شوند؛ بنابراین قدرت اقتصادی هر کشور هم در ثبات نظام سیاسی داخلی مهم است و هم در صحنه بین‌الملل منافع یک کشور را در مواجه با رقبای بین‌المللی بیشتر فراهم می آورد.
وی تصریح کرد: در سال‌های پس از جنگ تحمیلی، ضعف در مدیریت اقتصادی دولت‌ها و عملکرد ضعیف آنها در حوزه اقتصاد، برخی مشکلات اقتصادی نظیر بیکاری جوانان، تورم فزاینده و فقر درآمدی را در کشور به‌وجود آورده است.
عضو انجمن اقتصاددانان با تأکید بر اینکه از سوی دیگر طی یک دهه گذشته توسل به تحریم‌های اقتصادی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ابزارهای فشار بر کشور ما به بهانه‌های مختلف به اوج خود رسیده است، عنوان کرد: متأسفانه این فشارها عمدتاً با استفاده از چالش‌های درونی اقتصاد کشور و با تمرکز بر عیوب ساختاری و ضعف‌های مدیریت اقتصادی عملیاتی شده است؛ بنابراین اینکه رهبر انقلاب اشاره می‌کنند عملکردهای ضعیف، اقتصاد کشور را از بیرون و درون دچار چالش ساخته از همین زاویه قابل فهم است.
وی افزود: چالش‌های درونی اقتصاد کشور که از سوی رهبر انقلاب مطرح شده عبارت از عیوب ساختاری و ضعف‌های مدیریتی هستند.


انتهای پیام/4082/


انتهای پیام/

ارسال نظر